phasan
Üye
yasın demek 195+4+4+3+2+1
yasın demek 195+4+4+3+2+1
15+4doyur karnınıben acıktım yav![]()
selam hoş geldin.Selam arkadaslar ...
Hic sorma ben çok de acıktımben acıktım yav![]()
sanırım gıttıTUĞ gittin mi yav ??
Hic sorma ben çok de acıktım

uykusu gelmıstırtuğ kaçtı bak
saol canim .ben anlamini kendim türettm ama sans eseri.hikayesi var bende.anlami oldugunu hatta isim oldugunu da sonra sans eseri ogrendimabla yeni adının anlamı çook güzelmiş yav![]()
özel benim icin bu isim ondan
diyorum ben erkeklere kızlardan az biraz baskı gelince erkekler kaçar diyee anlamıyon ki benituğ kaçtı bak

cennette esen ılık rüzgar diye yazıyor anlamınasaol canim .ben anlamini kendim türettm ama sans eseri.hikayesi var bende.anlami oldugunu hatta isim oldugunu da sonra sans eseri ogrendimözel benim icin bu isim ondan
![]()

bız erkekler baskıya pek gelemeyızdiyorum ben erkeklere kızlardan az biraz baskı gelince erkekler kaçar diyee anlamıyon ki beni![]()
----------Eklendi @ 01:05:31 ---------- Yazıldı @ 01:04:19 ---------- cennette esen ılık rüzgar diye yazıyor anlamına
![]()
çalışıyor oo çocuk ( TUĞ )uykusu gelmıstır
----------Eklendi @ 01:04:09 ---------- Yazıldı @ 01:03:43 ----------
ben pek gece aç olmuyom nedense
hımm calısıyorsa erkenden uyumalı en geç 12 olmalıçalışıyor oo çocuk ( TUĞ )
Aynen hadi gel bi tostçuya gidekhepde gece aç oluyok ikimiz ?![]()
baska acıkan varsa paket yaptıram gelirken 
en iyisi bosver.) bende iyiym saolyok ya artık kızlara takmıyom ne hallerı varsa gorsunler

enee komsum burdaahuseyin ses ver ordaysan.dŞu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 0 misafir) pelın_, hamdibey, phasan, Elektr0+, anılbaran, haydaravısyon, Şizofren_+, Love Prince