rüya görürsün belki kaldık burda :(
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: neymiş o süpriz merak ettim şimdi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum..o süpriz acıktığımızda ortaya çıkacak...bir kahvaltı hazırladım akıllara zarar resmini çektim sizin için az sonra ekliycem
'TUĞ'' Alıntı: neymiş o süpriz merak ettim şimdi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum..o süpriz acıktığımızda ortaya çıkacak...bir kahvaltı hazırladım akıllara zarar resmini çektim sizin için az sonra ekliycem
Elektr0 Üye vapur dumanı' Alıntı: size bir süprizim var bu gece Genişletmek için tıkla ... hakkaten mi ? nedir ? ----------Eklendi @ 00:37:53 ---------- Yazıldı @ 00:37:00 ---------- vapur dumanı' Alıntı: hoşbuldum..o süpriz acıktığımızda ortaya çıkacak...bir kahvaltı hazırladım akıllara zarar resmini çektim sizin için az sonra ekliycem Genişletmek için tıkla ... ben zaten açım şuan
vapur dumanı' Alıntı: size bir süprizim var bu gece Genişletmek için tıkla ... hakkaten mi ? nedir ? ----------Eklendi @ 00:37:53 ---------- Yazıldı @ 00:37:00 ---------- vapur dumanı' Alıntı: hoşbuldum..o süpriz acıktığımızda ortaya çıkacak...bir kahvaltı hazırladım akıllara zarar resmini çektim sizin için az sonra ekliycem Genişletmek için tıkla ... ben zaten açım şuan
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler hoş geldin.
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iiyi geceler.hoş geldin.. ----------Eklendi @ 00:44:10 ---------- Yazıldı @ 00:43:41 ---------- kingmor' Alıntı: s.a gececiler ne yapıyonuz bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ablam.bildiğin gibi takılıyoruz.allah kolaylık versin sana da..
greenmile' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iiyi geceler.hoş geldin.. ----------Eklendi @ 00:44:10 ---------- Yazıldı @ 00:43:41 ---------- kingmor' Alıntı: s.a gececiler ne yapıyonuz bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ablam.bildiğin gibi takılıyoruz.allah kolaylık versin sana da..