haydaravısyon
Üye
o işlere annem bakıyohem bize yetmezki nasıl verelim
![]()
sizlerde vermek isterdim ama kendime zor yetti 1 tabak patatez kızartmasızor yetti
![]()
Önemli olan paylaşmak
o işlere annem bakıyohem bize yetmezki nasıl verelim
![]()
sizlerde vermek isterdim ama kendime zor yetti 1 tabak patatez kızartmasızor yetti
![]()
Önemli olan paylaşmaksende Jenaratöre tak fişi çeksede çalışmaya devam ederyok valla kadin uyumuyo biturlu pc nin fisini cekti gitti be

ye ye can boğazdan gelir canım..bakma onlaraçalısıyorum sonuçta ben yemeyimde sizemı vereyim![]()
canım çıkacak ablaye ye can boğazdan gelir canım..bakma onlara
yorguun yorgunuumsen ne iş yapıyosun ablam bu kadar yorulacak?canım çıkacak ablayorguun yorgunuum
ağır sanayi alumınyum falan uretıyoruzsen ne iş yapıyosun ablam bu kadar yorulacak?

of ne zormus tlf girmek yetisemiyorum ya

ayy kurban olurum ablam yaa çok yorma kendini çalışıyomuş gibi görünbende telefondayım ama sıkmıyorum kendimı ağır ağır :d
----------Eklendi @ 05:12:53 ---------- Yazıldı @ 05:12:00 ----------
ağır sanayi alumınyum falan uretıyoruz![]()
kaytar emi 
hiçte o kadar zor değil bende şu an 3 tane sekme açık Msn açık face açık hepsine de bakıyorum üstelik indirmede var net paketi bugün yenilendi kotayi değerlendiriyorumof ne zormus tlf girmek yetisemiyorum ya

benim gibiayy kurban olurum ablam yaa çok yorma kendini çalışıyomuş gibi görünkaytar emi
![]()

oooh pek online gördüm senihiçte o kadar zor değil bende şu an 3 tane sekme açık Msn açık face açık hepsine de bakıyorum üstelik indirmede var net paketi bugün yenilendi kotayi değerlendiriyorum
----------Eklendi @ 05:17:39 ---------- Yazıldı @ 05:16:51 ----------
benim gibi![]()
![]()

aynen..pis tembel senibenim gibi![]()
![]()

pelin üstelik smileyleride yapıyorumof ne zormus tlf girmek yetisemiyorum ya

oooh pek online gördüm seni----------Eklendi @ 05:18:58 ---------- Yazıldı @ 05:18:06 ----------aynen..pis tembel seni
![]()

kaytarmak olmaz ablaayy kurban olurum ablam yaa çok yorma kendini çalışıyomuş gibi görünkaytar emi
![]()
7 gun 12 saat kolaymı 
ay hiç tatilin yokmu ablam?kaytarmak olmaz abla7 gun 12 saat kolaymı
![]()
yok malesef çalışmak zorundayımay hiç tatilin yokmu ablam?