pelın_
eee bana kim güç versin?bazen bende kendimi iyi hissetmiyorum.hemde hiç..o süreçlerden birini yaşıyorum işte![]()
ya hadi çık şu ruh halınden bak nolur
kız şu gecen bırı gelıyodu hani moskovadayım dıyen o nıye ceza aldı
eee bana kim güç versin?bazen bende kendimi iyi hissetmiyorum.hemde hiç..o süreçlerden birini yaşıyorum işte![]()
hoşgeldinhayırlı geceler mıllet
Hayırlı geceler mıllet
Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 4 misafir)
pelın_

hoşbulduk sende erkencisinTug bu gün erkencisin----------Eklendi @ 02:41:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:51 ----------Hoş geldin tug

hemen aliniyorsun sende Yahu 12 buçukta Bayağı yoğunluk vardı ondan diyorumadamdan saymıyosan cıkarız
[color="ındigo"][sıze="3"] hoşbulduk sende erkencisin :d[/sıze]
bende varım esra kızz[/COLOR]
[sıze=1]----------eklendi @ 02:48:53 ---------- yazıldı @ 02:47:57 ----------[/sıze]
[color="ındigo"][sıze="3"] hemen aliniyorsun sende yahu 12 buçukta bayağı yoğunluk vardı ondan diyorum[/sıze][/color]
alışmış kudurmuşdan betermiş alışmışım bikerehoşbulduk sende erkencisin![]()
sanada, hoşgeldinHayırlı geceler mıllet

hmmm ben onu banlanan bi üye diye şüpheliyim dedim.pınar kim diye sordu özelden söyledim..o da IP adresinden bakarım dedi.herhalde şüphelendiğim kişi çıktı
ya hadi çık şu ruh halınden bak nolur
kız şu gecen bırı gelıyodu hani moskovadayım dıyen o nıye ceza aldı

ben?Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 4 misafir) pelın_
napsınlar baktılar bu kız burda teknisafirlerde sohbete katıldı :d
hmmm ben onCu banlanan bi üye diye şüpheliyim dedim.pınar kim diye sordu özelden söyledim..o da IP adresinden bakarım dedi.herhalde şüphelendiğim kişi çıktı![]()
ÇAKALLIp nomarasına nasıl bakakıyorsun
hmmm ben onu banlanan bi üye diye şüpheliyim dedim.pınar kim diye sordu özelden söyledim..o da IP adresinden bakarım dedi.herhalde şüphelendiğim kişi çıktı![]()
o ceza mı aldı kaç gün süresizmiya hadi çık şu ruh halınden bak nolur kız şu gecen bırı gelıyodu hani moskovadayım dıyen o nıye ceza aldı
eee o giderken ben dönüyodum hemde 2. ye
napsınlar baktılar bu kız burda tek
----------Eklendi @ 02:51:40 ---------- Yazıldı @ 02:51:07 ----------
ÇAKALL

kimmiş ?hmmm ben onu banlanan bi üye diye şüpheliyim dedim.pınar kim diye sordu özelden söyledim..o da IP adresinden bakarım dedi.herhalde şüphelendiğim kişi çıktı![]()