hoşgeldin.iyi geceler..
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: okudum yuregıne sağlık benı yazaydın keşke Genişletmek için tıkla ... yok yakınlarımla ilgili bişey yazmam.kırılabilirsin alınabilirsin belki.ama kendini bulacağın yerler var...
pelın_' Alıntı: okudum yuregıne sağlık benı yazaydın keşke Genişletmek için tıkla ... yok yakınlarımla ilgili bişey yazmam.kırılabilirsin alınabilirsin belki.ama kendini bulacağın yerler var...
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: yok yakınlarımla ilgili bişey yazmam.kırılabilirsin alınabilirsin belki.ama kendini bulacağın yerler var... Genişletmek için tıkla ... var olmazmı
vapur dumanı' Alıntı: yok yakınlarımla ilgili bişey yazmam.kırılabilirsin alınabilirsin belki.ama kendini bulacağın yerler var... Genişletmek için tıkla ... var olmazmı
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: ya netreye gıttınız Genişletmek için tıkla ... kimsenin pek keyfi yok ondan böyleyiz...
pelın_' Alıntı: ya netreye gıttınız Genişletmek için tıkla ... kimsenin pek keyfi yok ondan böyleyiz...
vapur dumanı Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:38:01 ---------- Yazıldı @ 02:37:43 ---------- gelde yapma.kızım çıkamıyorum bu ruh halinden...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:38:01 ---------- Yazıldı @ 02:37:43 ---------- gelde yapma.kızım çıkamıyorum bu ruh halinden...
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:38:01 ---------- Yazıldı @ 02:37:43 ---------- gelde yapma.kızım çıkamıyorum bu ruh halinden... Genişletmek için tıkla ... bangüçç veriyodun sen barı yapma
'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 02:38:01 ---------- Yazıldı @ 02:37:43 ---------- gelde yapma.kızım çıkamıyorum bu ruh halinden... Genişletmek için tıkla ... bangüçç veriyodun sen barı yapma
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hoşgeldın----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ----------bangüçç veriyodun sen barı yapma Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kimse kalmamış galiba
pelın_' Alıntı: hoşgeldın----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ----------bangüçç veriyodun sen barı yapma Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kimse kalmamış galiba
haydaravısyon Üye Tug bu gün erkencisin ----------Eklendi @ 02:41:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:51 ---------- Hoş geldin tug
Tug bu gün erkencisin ----------Eklendi @ 02:41:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:51 ---------- Hoş geldin tug
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"] hoşbulduk kimse kalmamış galiba [/sıze] Genişletmek için tıkla ... adamdan saymıyosan cıkarız[/COLOR]
'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"] hoşbulduk kimse kalmamış galiba [/sıze] Genişletmek için tıkla ... adamdan saymıyosan cıkarız[/COLOR]
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: hoşgeldın ----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ---------- bangüçç veriyodun sen barı yapma Genişletmek için tıkla ... eee bana kim güç versin?bazen bende kendimi iyi hissetmiyorum.hemde hiç..o süreçlerden birini yaşıyorum işte
pelın_' Alıntı: hoşgeldın ----------Eklendi @ 02:40:13 ---------- Yazıldı @ 02:39:54 ---------- bangüçç veriyodun sen barı yapma Genişletmek için tıkla ... eee bana kim güç versin?bazen bende kendimi iyi hissetmiyorum.hemde hiç..o süreçlerden birini yaşıyorum işte