vapur dumanı
Üye
inanma haydar.senin için dediki bişiler karıştırıyooogözümüz yollarda kaldı Yahu hoşgeldin

inanma haydar.senin için dediki bişiler karıştırıyooogözümüz yollarda kaldı Yahu hoşgeldin

inanma haydar.senin için dediki bişiler karıştırıyooo
![]()
eminmisin adının o olduğuna.ben hiç duymadım böle bir film ...Uçurtma savaşı diye bir filim vardı onu izledim
ya birde bu moskova ve civarından gelenler ben rusyadan geliyorum deniyor direk moskovadan geliyorum diyor moskovayi rusyadan ayrı bi yer gibi görüyorlar adamlarbiliyoruz----------Eklendi @ 04:40:42 ---------- Yazıldı @ 04:39:57 ----------öyleymiş ya ama ben inanmadım.aşırı milliyetçilerin işidir bence.herkez ööle değildir..
bende ööle dedim zati.adam sağlıklı yaşamak için uykusuna dikkat ediyo dedim vallaHayırdır inşallah ne karışıtırıyormuşum

bizde de var ööle bilmiyo musun? olabiliyo niyeyse?ya birde bu moskova ve civarından gelenler ben rusyadan geliyorum deniyor direk moskovadan geliyorum diyor moskovayi rusyadan ayrı bi yer gibi görüyorlar adamlar
film işlemiş ışteinanma haydar.senin için dediki bişiler karıştırıyooo![]()
:bak bulurum şimdi yazdıklarını...film işlemiş ışte:
bak bulurum şimdi yazdıklarını...
:
heh şimdi oldufilimin adı Uçurmaların avcısı ymış

güzelmi knup Nefilimin adı Uçurmaların avcısı ymış
güzelmi konusu Nefilimin adı Uçurmaların avcısı ymış
benimdeuykum geldi![]()

moskova rusyanın kalbi ve rusyayı besliyor sektor cok gelısmıs ıs olanakları mukemmel.ya birde bu moskova ve civarından gelenler ben rusyadan geliyorum deniyor direk moskovadan geliyorum diyor moskovayi rusyadan ayrı bi yer gibi görüyorlar adamlar
sevmem o tarz konuları..
----------Eklendi @ 04:53:01 ---------- Yazıldı @ 04:52:46 ----------
okudum konusunu biraz da..