Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
biliyoruz :D----------Eklendi @ 04:40:42 ---------- Yazıldı @ 04:39:57 ----------öyleymiş ya ama ben inanmadım.aşırı milliyetçilerin işidir bence.herkez ööle değildir..
ya birde bu moskova ve civarından gelenler ben rusyadan geliyorum deniyor direk moskovadan geliyorum diyor moskovayi rusyadan ayrı bi yer gibi görüyorlar adamlar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Hayırdır inşallah ne karışıtırıyormuşum
bende ööle dedim zati.adam sağlıklı yaşamak için uykusuna dikkat ediyo dedim valla :D

----------Eklendi @ 04:45:19 ---------- Yazıldı @ 04:44:32 ----------

ya birde bu moskova ve civarından gelenler ben rusyadan geliyorum deniyor direk moskovadan geliyorum diyor moskovayi rusyadan ayrı bi yer gibi görüyorlar adamlar
bizde de var ööle bilmiyo musun? olabiliyo niyeyse?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ferhat nereye gittin Yahu
şansmi vurdu yoksa :islik:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
filimin adı Uçurmaların avcısı ymış

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sendemi izledin

Giresun Sahili

Giresun Sahili

Üye
şöyle söylim, aksam 9dan sonra topluluk halınde gezenleri alıyorlar.
Polise rüsvet teklıf edersen hapis cezası var, ama polis rusvetcıyse alır ve saklar. Her polıs bır degıl., ama polisler halkla çok ugrasıyor, sındirmeye calısıyor halkı ama bu bızım ıcin geçerli değil, oturma ıznin varsa senden kralı yok, alana kadar 2bin dolar para verdim malesef memura yoksa turklerın burda barındırılması zor, ben geleli 10ay oldu ve donucem yakında burda bı akrabanın yanında calısıyorum operator olarak makina sektoru, araba parcaları uretılıyor, ben odamda oturup denetleme yapıyorum sadece calısanları bolum operatoru kordınatoru de denıyor

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Konusu biraz karışık

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sevmem o tarz konuları..

----------Eklendi @ 04:53:01 ---------- Yazıldı @ 04:52:46 ----------

okudum konusunu biraz da..

Giresun Sahili

Giresun Sahili

Üye
moskova rusyanın kalbi ve rusyayı besliyor sektor cok gelısmıs ıs olanakları mukemmel.

----------Eklendi @ 03:55:16 ---------- Yazıldı @ 03:54:01 ----------

ben en son gecen hafta sınemaya gittim hıcbısey anlamadım fılmden

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sevmem o tarz konuları..

----------Eklendi @ 04:53:01 ---------- Yazıldı @ 04:52:46 ----------

okudum konusunu biraz da..

Ordaki iki çocuk arkadaşlar hasan diyorki senin için çamur bile yerim. diyeri gerçekten yermisin
yememi istermisin diyor çamuru yicegi zaman dur yapma diyor
Arkadaş için çig tavuk yemek gibi

• Beğen

Üst Alt