haydaravısyon
Üye
ayna beni köyümün yamurunda yıkasınlaro video ne
bende
ayna beni köyümün yamurunda yıkasınlaro video ne
bende
ayna beni köyümün yamurunda yıkasınlar
ben üşüyorum.. Yıkamasınlar benikahvaltımı hazırlıyosun?kahvaltıyı bekle birazdan hazır olur
kahvaltımı hazırlıyosun?

yağmuru çok severim...
----------Eklendi @ 05:11:23 ---------- Yazıldı @ 05:10:45 ----------
çok hemde saatlerce izleyebilirim.hele o yağmurdan sonra yayılan toprak kokusu mest eder beni ....
bak yaaa oldumu şimdi.banyo yapmayı severim ama ıslanmayı değil der gibi oldu..asıl keyfi orda...şekermisin erimezsin korkma!!!
----------Eklendi @ 05:14:35 ---------- Yazıldı @ 05:14:18 ----------
şarjamı taktın?
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar,yıkasınlaaaaaaaaaar,başucumda biter yediverenler ah,aşıklar koklasınlar..ayna beni köyümün yamurunda yıkasınlar

yağmuru çok severim...
----------Eklendi @ 05:11:23 ---------- Yazıldı @ 05:10:45 ----------
çok hemde saatlerce izleyebilirim.hele o yağmurdan sonra yayılan toprak kokusu mest eder beni ....
kahvaltımı hazırlıyosun?
ya ben soğuğu sevmem..yani ıslanırken üşümüycem.üşümekten nefret edermm..yani aynı şeyden bahsediyomuşuzKış yamurlarını sevmem ruhumu karatıyor bir başladımı otour bir hafta doya doya seyret
yaz yamurlarına sözüm yok

Ne var menüdeBiraz sonra hazırlarım

zahmet olcak ama yumurtam çok pişmiş olsun.mümkünse 3 tane olsun.malum ben beyazını sevmem.sonra 4 e böl 1 tanesini.üzerine kekik ve pul biberid unutmazsan sevinirimBiraz sonra hazırlarım
zahmet olcak ama 

[sıze=3] ne var menüde[/sıze]
:d :d
zahmet olcak ama yumurtam çok pişmiş olsun.mümkünse 3 tane olsun.malum ben beyazını sevmem.sonra 4 e böl 1 tanesini.üzerine kekik ve pul biberid unutmazsan sevinirim :d zahmet olcak ama :d
[sıze=1]----------eklendi @ 05:28:31 ---------- yazıldı @ 05:28:09 ----------[/sıze]
ay bak canım çekti şimdi![]()
kim ister üşüyerek yağmurda durmayıya ben soğuğu sevmem..yani ıslanırken üşümüycem.üşümekten nefret edermm..yani aynı şeyden bahsediyomuşuz![]()
Ne var menüde![]()
şunu siyah zeytin yapalımTaze yumurta yeişil zeytin incir reçeli tuzsuz peynir.

sen iste.bu arada video yolladım.bi ara bizim murat diye bi adam vardı.fil diyeti diye bi şarkı vardı onu yolladım tuğ.sormadan söliyim dedim.malum telefondan yormayalım senişunu siyah zeytin yapalım

markete bi gitmem lazımşunu siyah zeytin yapalım
onu da biz getiririz tuğla![]()
ekmeyi unutmayınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızo zaman sana gelsin izle haydar...----------Eklendi @ 05:34:44 ---------- Yazıldı @ 05:33:47 ----------sen iste.bu arada video yolladım.bi ara bizim murat diye bi adam vardı.fil diyeti diye bi şarkı vardı onu yolladım tuğ.sormadan söliyim dedim.malum telefondan yormayalım seni
![]()
----------Eklendi @ 05:43:57 ---------- Yazıldı @ 05:42:59 ----------
onu da biz getiririz tuğla![]()
insan bi ayırma işareti koyar
:sıcacık dumanı üstünde tere yağ yoksa onu da alalımekmeyi unutmayın
olmazsa olmazım!!!bu saatte fırıncı kızmasınekmeyi unutmayın