Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

yağmuru çok severim...

----------Eklendi @ 05:11:23 ---------- Yazıldı @ 05:10:45 ----------

çok hemde saatlerce izleyebilirim.hele o yağmurdan sonra yayılan toprak kokusu mest eder beni ....

bak yaaa oldumu şimdi.banyo yapmayı severim ama ıslanmayı değil der gibi oldu..asıl keyfi orda...şekermisin erimezsin korkma!!!

----------Eklendi @ 05:14:35 ---------- Yazıldı @ 05:14:18 ----------

şarjamı taktın?

Kış yamurlarını sevmem ruhumu karatıyor bir başladımı otour bir hafta doya doya seyret
yaz yamurlarına sözüm yok

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ayna beni köyümün yamurunda yıkasınlar
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar,yıkasınlaaaaaaaaaar,başucumda biter yediverenler ah,aşıklar koklasınlar..
erhan güleryüüz!!! ne dinlerdim bi ara :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Kış yamurlarını sevmem ruhumu karatıyor bir başladımı otour bir hafta doya doya seyret
yaz yamurlarına sözüm yok
ya ben soğuğu sevmem..yani ıslanırken üşümüycem.üşümekten nefret edermm..yani aynı şeyden bahsediyomuşuz :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Biraz sonra hazırlarım
zahmet olcak ama yumurtam çok pişmiş olsun.mümkünse 3 tane olsun.malum ben beyazını sevmem.sonra 4 e böl 1 tanesini.üzerine kekik ve pul biberid unutmazsan sevinirim :D zahmet olcak ama :D

----------Eklendi @ 05:28:31 ---------- Yazıldı @ 05:28:09 ----------

ay bak canım çekti şimdi :(

----------Eklendi @ 05:30:06 ---------- Yazıldı @ 05:28:31 ----------

[sıze=3] ne var menüde :)[/sıze]

zahmet olcak ama yumurtam çok pişmiş olsun.mümkünse 3 tane olsun.malum ben beyazını sevmem.sonra 4 e böl 1 tanesini.üzerine kekik ve pul biberid unutmazsan sevinirim :d zahmet olcak ama :d

[sıze=1]----------eklendi @ 05:28:31 ---------- yazıldı @ 05:28:09 ----------[/sıze]

ay bak canım çekti şimdi :(
:d :d

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

o zaman sana gelsin izle haydar... :D

----------Eklendi @ 05:34:44 ---------- Yazıldı @ 05:33:47 ----------

şunu siyah zeytin yapalım
sen iste.bu arada video yolladım.bi ara bizim murat diye bi adam vardı.fil diyeti diye bi şarkı vardı onu yolladım tuğ.sormadan söliyim dedim.malum telefondan yormayalım seni :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
onu da biz getiririz tuğla :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o zaman sana gelsin izle haydar... :D----------Eklendi @ 05:34:44 ---------- Yazıldı @ 05:33:47 ----------sen iste.bu arada video yolladım.bi ara bizim murat diye bi adam vardı.fil diyeti diye bi şarkı vardı onu yolladım tuğ.sormadan söliyim dedim.malum telefondan yormayalım seni :D
:) :tşk:
----------Eklendi @ 05:43:57 ---------- Yazıldı @ 05:42:59 ----------
onu da biz getiririz tuğla :D
:dry: insan bi ayırma işareti koyar :islik :

Üst Alt