40 dakika sonra :zzz:
Praetor Emekli Yönetici Burak' Alıntı: kimmiş o admin görmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Avatardaki mermiyi görüyor musun?
Burak' Alıntı: kimmiş o admin görmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Avatardaki mermiyi görüyor musun?
Burak Üye Praetor' Alıntı: Avatardaki mermiyi görüyor musun? Genişletmek için tıkla ... saygılar abi.
Burak Üye Praetor' Alıntı: Kamera çekiyor Burak Genişletmek için tıkla ... bir an bana mermi sıkıcaksın sandım korktum ----------Eklendi @ 00:16:38 ---------- Yazıldı @ 00:16:15 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hüseyin abi.
Praetor' Alıntı: Kamera çekiyor Burak Genişletmek için tıkla ... bir an bana mermi sıkıcaksın sandım korktum ----------Eklendi @ 00:16:38 ---------- Yazıldı @ 00:16:15 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hüseyin abi.
anılbaran Üye slm genclik ne işiniz var gece gece yarın herkesin mesaisi var yatın uyuyum bosverin ben 1 saat durup kaççam
slm genclik ne işiniz var gece gece yarın herkesin mesaisi var yatın uyuyum bosverin ben 1 saat durup kaççam
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: a.s hoşgeldin ertuğrul Genişletmek için tıkla ... vay vay vay Androidli C7 kullanan Tug abim sende mi burdaydın ----------Eklendi @ 00:24:39 ---------- Yazıldı @ 00:24:18 ---------- Burak' Alıntı: hosgeldin ertugrul Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk kardeşim
'TUĞ'' Alıntı: a.s hoşgeldin ertuğrul Genişletmek için tıkla ... vay vay vay Androidli C7 kullanan Tug abim sende mi burdaydın ----------Eklendi @ 00:24:39 ---------- Yazıldı @ 00:24:18 ---------- Burak' Alıntı: hosgeldin ertugrul Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk kardeşim