Şehriyar
Üye
sagol sanada iyi geceler de bi skintin var galiba senin?heralde oyle kanka . neyse çıkıyomussun ıyı geceler sana..
sagol sanada iyi geceler de bi skintin var galiba senin?heralde oyle kanka . neyse çıkıyomussun ıyı geceler sana..
ya sorma tutturdu kardes dıye boyu benim ıkı katım utanmasa abla dıycek .pyanı arkadasım derdın ne dıycem sagı solu da bellı değil ki hemen baslıyo dınle bı benı lafımı kesme dıye sonra.dnası yani![]()
hoşbulduk kardeşim nasılsınHoşgeldin![]()

Iyi sen?hoşbulduk kardeşim nasılsın![]()
ya sorma tutturdu kardes dıye boyu benim ıkı katım utanmasa abla dıycek .pyanı arkadasım derdın ne dıycem sagı solu da bellı değil ki hemen baslıyo dınle bı benı lafımı kesme dıye sonra.d

naber dedik genç
benim de işim var da gidemiyorum bağlıyorya resmen

herkese iyi geceler
eray (sakaryaLı) ailevi sorunlar neden ile gelemeyecekmiş bir süreliğine gececilere mobil olarak gelebilirsem deniyecem dedi benden bunu sizlerle paylaşmamı istedi herkesden de özür diledii !!!
.idare ediyouz işteIyi sen?
nasılsın abiiyi geceler abisi

idare ediyouz işte
.isyerinde calisan 4 stajer vardik biri memur oldu gitti otekinin staj suresi doldu benim yakin bi arkadasim var onla biz gonullu calisiyoduk oyle onunda isi cikti simdi afyonda her ise kosturuyorum canim cikiyo ahtapot oldum resmen.. ozetle cok yorgunum abi ondan yaerkencisin![]()

ayy günaydın anca uyandıla sen beni diyosun ama ben yeni farkına vardım![]()

Iyi sen?
hosgeldınız![]()

iyiyim saol sen nasılsnAziz Pirim Nasılsıntuba abla nasılsın
![]()

heaazizim burada mı