tekrar selam
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:38 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ---------- hosbulduk Genişletmek için tıkla ... nasilsin
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:38 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ---------- hosbulduk Genişletmek için tıkla ... nasilsin
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:38 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ---------- hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:56 ---------- Yazıldı @ 00:30:38 ---------- murat hosgeldın .d Genişletmek için tıkla ... birazdan çıkıcam hoşbuldum ama sen bugun sinirlisin bunu da diyim
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:38 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ---------- hosbulduk ----------Eklendi @ 00:30:56 ---------- Yazıldı @ 00:30:38 ---------- murat hosgeldın .d Genişletmek için tıkla ... birazdan çıkıcam hoşbuldum ama sen bugun sinirlisin bunu da diyim
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- greenmile' Alıntı: birazdan çıkıcam hoşbuldum ama sen bugun sinirlisin bunu da diyim Genişletmek için tıkla ... yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p
Sehriyar' Alıntı: nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- greenmile' Alıntı: birazdan çıkıcam hoşbuldum ama sen bugun sinirlisin bunu da diyim Genişletmek için tıkla ... yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p
Şehriyar Üye 'Patron' Alıntı: yok hacı ya bulamadım yurtta çıkmadı. artık kendım halledecem napalım hayırlısı..aleykum selam hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hic takma valla en iyisini yapmissin ogrenci evi super olur cidden
'Patron' Alıntı: yok hacı ya bulamadım yurtta çıkmadı. artık kendım halledecem napalım hayırlısı..aleykum selam hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hic takma valla en iyisini yapmissin ogrenci evi super olur cidden
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p Genişletmek için tıkla ... cok uykuluyum hatta cikiyorum simdi
Tuba_erva' Alıntı: iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p Genişletmek için tıkla ... cok uykuluyum hatta cikiyorum simdi
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p Genişletmek için tıkla ... nası yani
Tuba_erva' Alıntı: iyiyım saol sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:33:08 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- yaa sorma cocugun bırı sabahtan berı kardes kardes sinirlerimi zplattı .p Genişletmek için tıkla ... nası yani
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: cok uykuluyum hatta cikiyorum simdi Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ozaman sana
Sehriyar' Alıntı: cok uykuluyum hatta cikiyorum simdi Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ozaman sana
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: selam hoş geldin enver uykun mu var ?? Genişletmek için tıkla ... evet
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: iyi uykular ozaman sana Genişletmek için tıkla ... sagol ablam hadi iyi geceler bol sohbetler herkese
Tuba_erva' Alıntı: iyi uykular ozaman sana Genişletmek için tıkla ... sagol ablam hadi iyi geceler bol sohbetler herkese
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: hic takma valla en iyisini yapmissin ogrenci evi super olur cidden Genişletmek için tıkla ... heralde oyle kanka . neyse çıkıyomussun ıyı geceler sana..
Sehriyar' Alıntı: hic takma valla en iyisini yapmissin ogrenci evi super olur cidden Genişletmek için tıkla ... heralde oyle kanka . neyse çıkıyomussun ıyı geceler sana..
greenmile Üye Sehriyar' Alıntı: cok uykuluyum hatta cikiyorum simdi Genişletmek için tıkla ... erkencisin