Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
redbullun içine koy belli olmazredbull sadece benvotkaya yasim tutmuyo:

redbullun içine koy belli olmazredbull sadece benvotkaya yasim tutmuyo:

o niye yaabak sana inat icerimbünyen kaldırmaz zaten----------Eklendi @ 04:46:58 ---------- Yazıldı @ 04:46:39 ----------sahi ne diyoduk
![]()

abii yani senin için hakkaten fesat yaa![]()

o niye yaabak sana inat icerim![]()
içki içmeye yürek ister 
facemdeki resimlerimi gordun dogruözel olarak atmadm ki amayani sanki görende hiç görmedi sanacak abla yaa aşk olsun![]()
:hem msnmde yoksunki
:burnumu kapatr icerimkusarsın seniçki içmeye yürek ister
![]()

şaka yaw ne içkisisendemi enver

bakma ya bana öle bölee doğrular bunlarr !

niyeredbullun içine koy belli olmaz![]()
:facemdeki resimlerimi gordun dogruözel olarak atmadm ki ama:hem msnmde yoksunki
:
----------Eklendi @ 04:49:52 ---------- Yazıldı @ 04:49:19 ----------
burnumu kapatr icerim![]()

abla zor bir işmiş gibi sende yani eklerim olur biterfacemdeki resimlerimi gordun dogruözel olarak atmadm ki ama:hem msnmde yoksunki
:
----------Eklendi @ 04:49:52 ---------- Yazıldı @ 04:49:19 ----------

gene güvenliğe yakalandık birazdan gelirim
:gene güvenliğe yakalandık birazdan gelirim

ahahaha geçmiş olsungene güvenliğe yakalandık birazdan gelirim
cezada veriyorlar mı abionu hayatta icmem dumani boguyo benihahahaha hiç gülesim yoktu kötü alışkanlıklar sigarayla başlar önce ondan başla gerisi gelir![]()

onu hayatta icmem dumani boguyo beni![]()

bak msnmde maxiden isa pinar oguz akif var bide yanls hatrlamiyosam .seclms insanlarabla zor bir işmiş gibi sende yani eklerim olur biter![]()
:murat amacn ne acikca söylealıştırırız----------Eklendi @ 04:53:45 ---------- Yazıldı @ 04:53:13 ----------tuğ u paket yapmasalar bari
:hani sen mülayimdin :d
alıştırırız
ben temsil ediyorum halamsn kullanan kaldı mı yaw----------Eklendi @ 04:55:57 ---------- Yazıldı @ 04:55:31 ----------hani sen mülayimdin :d
msn kullanan kaldı mı yaw
----------Eklendi @ 04:55:57 ---------- Yazıldı @ 04:55:31 ----------
hani sen mülayimdin :d