Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
ha tamamdün burdaydın ya sendeben 1 yumurtayı 10 gün yiyen insanım navigasyona nasıl para vereyim
kanatlara ek ücret istediler yaptırmadık tuba
![]()
ha tamamdün burdaydın ya sendeben 1 yumurtayı 10 gün yiyen insanım navigasyona nasıl para vereyim
![]()
dün burdaydın ya sendeben 1 yumurtayı 10 gün yiyen insanım navigasyona nasıl para vereyim
![]()
: saglk olsuntamam msnden at banapcmde rahat 250 resmim var: resim koligim.ama facede resimlerimi kilitlerm.sorunlym ben.datmam ne atcam
![]()
işin kolayı var abla kendini ne yoruyosun 
yeek ya içki içmem ki bensen dene yasiyosan bizde deneriz![]()
ha tamam

: saglk olsun

yeek ya içki içmem ki ben
tamam msnden at banaişin kolayı var abla kendini ne yoruyosun
![]()

votka+redbullneyi sek içiyonuz??
telefondan giriyorum biraz zahmet oluyor diye yapmadım biliyorsun tembelimben bak işten kaytarıp foruma giriyorumçok durgunsun hiç gülmüyon sen ha sen ha duvaröyle valla
----------Eklendi @ 04:42:00 ---------- Yazıldı @ 04:41:35 ----------neyi sek içiyonuz??

aşk olsun abi ben öle bir insanmıyım ...

resimlerimi paylasmam ben.gostermek icin bile atmamtakntm vartamam msnden at banaişin kolayı var abla kendini ne yoruyosun
![]()
:
votka+redbull
sendemi enver----------Eklendi @ 04:45:17 ---------- Yazıldı @ 04:44:35 ----------votka+redbull
aşk olsun abi ben öle bir insanmıyım ...![]()

telefondan giriyorum biraz zahmet oluyor diye yapmadım biliyorsun tembelimben bak işten kaytarıp foruma giriyorum![]()
![]()

öhhö öhhö Eee ne diyordukbu kadar tembelliğini belli etme ya insan tembel olsada çaktırmaz![]()
yani sanki görende hiç görmedi sanacak abla yaa aşk olsunresimlerimi paylasmam ben.gostermek icin bile atmamtakntm var:

redbull sadece ben
votkaya yasim tutmuyo:

öhhö öhhö Eee ne diyorduk

abii yani senin için hakkaten fesat yaa