Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
bosver hepsı öylebanada babam sesını yükseltse aglarım sonra odaya gelır ben sana bagırmadımkı dıye lafa gırer :ehe:gıt basımdan dıye ben daha cok bagırırım adama :Dinsanın moralı bozuluyo ama o da üzülmustur sabaha alır gönlünü :)
Kiz cocuklari kesinlikle kollaniyor ya mesela ablama kizar bazen gelip bana patlar,ama bir kere tokat dahi atmamistir.Evde dovmekten beter eder ama disarda hep haksizda olsam beni savunmustur..:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Kingmortall

Kingmortall

Üye
herkez burdaymış ne o aşk olayları falan kim kime aşık :naughty:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Kiz cocuklari kesinlikle kollaniyor ya mesela ablama kizar bazen gelip bana patlar,ama bir kere tokat dahi atmamistir.Evde dovmekten beter eder ama disarda hep haksizda olsam beni savunmustur..:)

kızlar daha hassas oluyo ondandr
zaten bazen dövse neyse bı lafı bıle dövmekten beter edıyo ya
gercı bana hıc öyle kızmadı elini kaldırmadı da
sesını yukseltse bıle ne bagrıyosun dıye söylendgm ıcın özür dılerm sen büyüksün ben küçük dıyo :D

o cok güzel bısey ıste haksız durumda olsanda baskalarının yanında
yanında olması

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

ex ne demek kızıım vururum seni :angry:

----------Eklendi @ 02:15:21 ---------- Yazıldı @ 02:14:59 ----------

Tercih meselesi abi ya size ne :d:

askım aramızı acmaya calısıyolar bakma sen onlara
kıskanıyo bu murat bızı

greenmile

greenmile

Üye
kızlar daha hassas oluyo ondandrzaten bazen dövse neyse bı lafı bıle dövmekten beter edıyo yagercı bana hıc öyle kızmadı elini kaldırmadı dasesını yukseltse bıle ne bagrıyosun dıye söylendgm ıcın özür dılerm sen büyüksün ben küçük dıyo :Do cok güzel bısey ıste haksız durumda olsanda baskalarının yanında yanında olması
Orasi oyle :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Üst Alt