minoo
Üye
DoğruuTuba pinarla ask yasiyor mussun dogru mu?

DoğruuTuba pinarla ask yasiyor mussun dogru mu?

neyse olay yatışmışken rahat ol sinirlerini dağıt birazBen sinirliyim bazen susup oturamiyorum bu kotu huyum var

paçozzz yolarım ben onun sacını basını
anladııı![]()

Kiz cocuklari kesinlikle kollaniyor ya mesela ablama kizar bazen gelip bana patlar,ama bir kere tokat dahi atmamistir.Evde dovmekten beter eder ama disarda hep haksizda olsam beni savunmustur..bosver hepsı öylebanada babam sesını yükseltse aglarım sonra odaya gelır ben sana bagırmadımkı dıye lafa gırer:gıt basımdan dıye ben daha cok bagırırım adama
insanın moralı bozuluyo ama o da üzülmustur sabaha alır gönlünü
![]()

Tuba pinarla ask yasiyor mussun dogru mu?
Sizdeki egilim bozuklugunu biliyordum zaten.dddTug birazdan burda 2 makara yaparz duzelirim.dDoğruu![]()
ex ne demek kızıım vururum seni
evet ex askım olur kendısı

Sizdeki egilim bozuklugunu biliyordum zaten.dddTug birazdan burda 2 makara yaparz duzelirim.d

ex bi de pinar ne diyor bu vatandas.devet ex askım olur kendısı
Kiz cocuklari kesinlikle kollaniyor ya mesela ablama kizar bazen gelip bana patlar,ama bir kere tokat dahi atmamistir.Evde dovmekten beter eder ama disarda hep haksizda olsam beni savunmustur..![]()

Tug sende bi tane erkek bul haci dusunmemis olursun

ha şöyle rahat ol yanuSizdeki egilim bozuklugunu biliyordum zaten.dddTug birazdan burda 2 makara yaparz duzelirim.d

ex ne demek kızıım vururum seni
----------Eklendi @ 02:15:21 ---------- Yazıldı @ 02:14:59 ----------
Tercih meselesi abi ya size ne![]()
Orasi oylekızlar daha hassas oluyo ondandrzaten bazen dövse neyse bı lafı bıle dövmekten beter edıyo yagercı bana hıc öyle kızmadı elini kaldırmadı dasesını yukseltse bıle ne bagrıyosun dıye söylendgm ıcın özür dılerm sen büyüksün ben küçük dıyoo cok güzel bısey ıste haksız durumda olsanda baskalarının yanında yanında olması

ex bi de pinar ne diyor bu vatandas.d

tooooobe yarabbim konusmalara bak yaaaav gece gece das yagacak ustumuzeaskım aramızı acmaya calısıyolar bakma sen onlarakıskanıyo bu murat bızı
Nihahha işte bu![]()
bura bıle huzurlu yaaTug sende bi tane erkek bul haci dusunmemis olursun![]()

Karisma bende :dha şöyle rahat ol yanu![]()