Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ne guzel :D bende ist turu yapcam:ehe:
hic yapma abla oralar birakilipta gelinirmi hic.. valla ben sehirden koye gittigim zaman bile o havadaki koku fark ediliyo benim cigerler biraz hassastir egzoz kokusunu hemen farkederim :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Herkeze benden :çay:
:D bu sefer ücretsiz ..

Elektr0

Elektr0

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olmaz ki öle ters taraflara gidioruz xD İstanbul muş peeh geçen ay tekirdağa geliodum araba bendeydi 10km yolu 40dkda geçtik istanbul işte :D
ya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cdden:ehe:

----------Eklendi @ 04:01:01 ---------- Yazıldı @ 04:00:27 ----------

Sen hic hayatinda kar gordun mu rize de yoksa hep yagmur mu:)
okadarda degil yani:)

jigsaw_54

Üye
Sen hic hayatinda kar gordun mu rize de yoksa hep yagmur mu:)

hahaa aklıma şey geldi bizim lisede (Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi) Adanadan gelen bi çocuk vardı kar yağmıştı ilk defa kar'ı burda görmüş garibim ne gülmüştük çocuğa :D :D

greenmile

greenmile

Üye
ya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cdden:ehe:
Kocaelideki manitasi benden duymus olmayinda :ehe

greenmile

greenmile

Üye
hahaa aklıma şey geldi bizim lisede (Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi) Adanadan gelen bi çocuk vardı kar yağmıştı ilk defa kar'ı burda görmüş garibim ne gülmüştük çocuğa :D :D
Akcakoca nerde yalniz?.d

Üst Alt