jigsaw_54
Üye
Baska neye aliskin olcan allasen.d yagmur guzeldir,sakin yagacak oh miss gezeceksin falan
Rize'de sakin yağıo mu acaba ki

Baska neye aliskin olcan allasen.d yagmur guzeldir,sakin yagacak oh miss gezeceksin falan

Sizin orda cok yagiyor o kadari fazla.dkiskanma.d
Yok be dereler bile tasiyodur.dRize'de sakin yağıo mu acaba ki![]()
neden yağmasın ??Rize'de sakin yağıo mu acaba ki![]()

ne guzelbende ist turu yapcam
:

hic yapma abla oralar birakilipta gelinirmi hic.. valla ben sehirden koye gittigim zaman bile o havadaki koku fark ediliyo benim cigerler biraz hassastir egzoz kokusunu hemen farkederimne guzelbende ist turu yapcam
:

neden yağmasın ??![]()

yaaa cok sakinRize'de sakin yağıo mu acaba ki![]()
: calistgm yerin lojmanin arkasndan dere geciyo.en son o tasmisti,.lojmandan uzaklasmstm
: cok sakin yagar burda
o zaman hızlı degil koşacan ablayok islanmayida terch etmem.hizli yururum.d

çok hızlı geçmişsin. Ben saatlerce bekledim trafikteolmaz ki öle ters taraflara gidioruz xD İstanbul muş peeh geçen ay tekirdağa geliodum araba bendeydi 10km yolu 40dkda geçtik istanbul işte![]()

biz serinliyoruz.siz yanin orda sicaktan.dSizin orda cok yagiyor o kadari fazla.d----------Eklendi @ 03:56:17 ---------- Yazıldı @ 03:55:43 ---------- Yok be dereler bile tasiyodur.d
Voovkim eve almam dedievde yer kalmasa kendim çıkar misafiri alırım.
tamam 3 gün sorna sizdeyim adresi Pm at Aziz Pirim 1 ay boşlukta geleyim üni başlarsa hiç gelemem 
Sen hic hayatinda kar gordun mu rize de yoksa hep yagmur mubiz serinliyoruz.siz yanin orda sicaktan.d

yok o sadece bi kısmıydı istanbuldan çıkmamız yaklaşık 1buçuk saati geçmiştiçok hızlı geçmişsin. Ben saatlerce bekledim trafikte![]()
tamam pm atıyorum.Voovtamam 3 gün sorna sizdeyim adresi Pm at Aziz Pirim 1 ay boşlukta geleyim üni başlarsa hiç gelemem
![]()
ya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cddenolmaz ki öle ters taraflara gidioruz xD İstanbul muş peeh geçen ay tekirdağa geliodum araba bendeydi 10km yolu 40dkda geçtik istanbul işte![]()
:okadarda degil yaniSen hic hayatinda kar gordun mu rize de yoksa hep yagmur mu![]()

Sen hic hayatinda kar gordun mu rize de yoksa hep yagmur mu![]()

Kocaelideki manitasi benden duymus olmayindaya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cdden:

istanbulda trafik çekilmiyor.yok o sadece bi kısmıydı istanbuldan çıkmamız yaklaşık 1buçuk saati geçmişti
sakarya gibisi yok 
Akcakoca nerde yalniz?.dhahaa aklıma şey geldi bizim lisede (Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi) Adanadan gelen bi çocuk vardı kar yağmıştı ilk defa kar'ı burda görmüş garibim ne gülmüştük çocuğa![]()
![]()