Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye

hea:ehe ögrencı kolaylıklarından
ben zeytin yağlı sarma yaparım ablaa ne diyon sen yaa hele ki salata uzmanıyımdır..pikniklerde salatayı ben yaparım ...Tava yemeklerim çok güzel olur en sevdiğim yemek patatesi kızartma yapar gibi doğramak sonra fırın tavası içine atım zeytin yağ pul biberi atıp ölece pişirmek... bitti bitiyorum o Patatesee :sarıl:

Mareşal

Üye
evet yemek yemektende vazgeçtiğimşize göree ee nabarsınız bakalım :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Pfffyine okul

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

sen takma tubayı benim taktiklerimle kız senindir:) bugün nasıldı bi ara rapor verirsin bana:)

nazar değdireceksin kıza boşver

hah senın taktıklerı denesede
geldıgı gbı ablasına rapor verdı onurum benım yaa
sen rapor bekle hala .d

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

ben zeytin yağlı sarma yaparım ablaa ne diyon sen yaa hele ki salata uzmanıyımdır..pikniklerde salatayı ben yaparım ...Tava yemeklerim çok güzel olur en sevdiğim yemek patatesi kızartma yapar gibi doğramak sonra fırın tavası içine atım zeytin yağ pul biberi atıp ölece pişirmek... bitti bitiyorum o Patatesee :sarıl:
seni alan yaşadı o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

yaa benım lojmana gelsene :ehe:
hafta ıcı yemeklerı yaparsan cok iyi olur :ehe:

greenmile

greenmile

Üye

hah senın taktıklerı denesede
geldıgı gbı ablasına rapor verdı onurum benım yaa
sen rapor bekle hala .d

öyle mi onur tamam bundan sonra muhabbeti kesiyorum seninle benden yardım isteme sakın

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Elektr0

Elektr0

Üye

selametle
iyi uykular :)

----------Eklendi @ 03:30:38 ---------- Yazıldı @ 03:30:09 ----------

tamam bak
sankı hıc görmedı :ehe:
:islik gördüm ama sadece profil fotonu onuda herkez görüyor zaten :D abla bildirim yağmuruna tutayım mı seni :islik:aha:

Mareşal

Üye

öyle mi onur tamam bundan sonra muhabbeti kesiyorum seninle benden yardım isteme sakın

yaa abi valla seninle burada konuşuyorduk yaa sonra pm atarız dedin diye bişey yazamadım ki ama yaa

greenmile

greenmile

Üye
herkes bir bir satıyor ha bu 2. şok oldu bugün

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

yaaaa bak sen
senın yerın ayrı benımkı ayrı
cocuga psıkolojık baskı yapmayalım lütfen

----------Eklendi @ 03:37:54 ---------- Yazıldı @ 03:37:04 ----------

üzme cocugu yaa :D

onur bakma murat abıne takılıyor
kendısı cok gıcıktır
arada böyle şakalar yapabılır cıddıye alma sen

• Beğen

Mareşal

Üye

abim vallahi öyle birşey olamaz yaa seni satmak nedir abi ne haddime yaa valla tuba ablayla konuşurken seninlede burada konuşuyorduk ya abi yaa

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
  • Beğen

Üst Alt