Tuba.Erva
Üye
abi bırak de hemen mesaj atayım bir daha adını anmayayım![]()
duygu sömürüsü yapma
snra bızı yıycen burda
:----------Eklendi @ 03:29:36 ---------- Yazıldı @ 03:29:12 ----------
onur görmüş yetmez mi![]()
yetmez merak ettım bende
abi bırak de hemen mesaj atayım bir daha adını anmayayım![]()
:
onur görmüş yetmez mi![]()
iyi uykulargençler ben kaçar 3 saatlik uykuyla duruyorum bide komşu kızının baskılarıyla uyumam lazım herkese iyi sohbetler iyi sabahlamalar sağlıcakla kalın...

gençler ben kaçar 3 saatlik uykuyla duruyorum bide komşu kızının baskılarıyla uyumam lazım herkese iyi sohbetler iyi sabahlamalar sağlıcakla kalın...

tamam hemen ben oraya gidiyorum baktıntan sonra baktım derim abla kapatırsın![]()
![]()
:
yok abi de ne bilim abi ya neyse![]()
bugün nasıldı bi ara rapor verirsin bana
duygu sömürüsü yapma
snra bızı yıycen burda:
----------Eklendi @ 03:29:36 ---------- Yazıldı @ 03:29:12 ----------
yetmez merak ettım bende
ben zeytin yağlı sarma yaparım ablaa ne diyon sen yaa hele ki salata uzmanıyımdır..pikniklerde salatayı ben yaparım ...Tava yemeklerim çok güzel olur en sevdiğim yemek patatesi kızartma yapar gibi doğramak sonra fırın tavası içine atım zeytin yağ pul biberi atıp ölece pişirmek... bitti bitiyorum o Patatesee
heaögrencı kolaylıklarından

gençler ben kaçar 3 saatlik uykuyla duruyorum bide komşu kızının baskılarıyla uyumam lazım herkese iyi sohbetler iyi sabahlamalar sağlıcakla kalın...

sen takma tubayı benim taktiklerimle kız senindirbugün nasıldı bi ara rapor verirsin bana
nazar değdireceksin kıza boşver
seni alan yaşadı o zaman
ben zeytin yağlı sarma yaparım ablaa ne diyon sen yaa hele ki salata uzmanıyımdır..pikniklerde salatayı ben yaparım ...Tava yemeklerim çok güzel olur en sevdiğim yemek patatesi kızartma yapar gibi doğramak sonra fırın tavası içine atım zeytin yağ pul biberi atıp ölece pişirmek... bitti bitiyorum o Patatesee![]()

ben zeytin yağlı sarma yaparım ablaa ne diyon sen yaa hele ki salata uzmanıyımdır..pikniklerde salatayı ben yaparım ...Tava yemeklerim çok güzel olur en sevdiğim yemek patatesi kızartma yapar gibi doğramak sonra fırın tavası içine atım zeytin yağ pul biberi atıp ölece pişirmek... bitti bitiyorum o Patatesee![]()
:
:
hah senın taktıklerı denesede
geldıgı gbı ablasına rapor verdı onurum benım yaa
sen rapor bekle hala .d
o duyguyu lise 4'e kadar yaşadım iğrenç bi duyguPfffyine okul
selametle
iyi uykular
----------Eklendi @ 03:30:38 ---------- Yazıldı @ 03:30:09 ----------
tamam bak
sankı hıc görmedı:
gördüm ama sadece profil fotonu onuda herkez görüyor zaten
abla bildirim yağmuruna tutayım mı seni 

öyle mi onur tamam bundan sonra muhabbeti kesiyorum seninle benden yardım isteme sakın
olar geleyim benim için uygun
yaa benım lojmana gelsene:
hafta ıcı yemeklerı yaparsan cok iyi olur:

öyle mi onur tamam bundan sonra muhabbeti kesiyorum seninle benden yardım isteme sakın
herkes bir bir satıyor ha bu 2. şok oldu bugün

herkes bir bir satıyor ha bu 2. şok oldu bugün
gördüm ama sadece profil fotonu onuda herkez görüyor zaten
abla bildirim yağmuruna tutayım mı seni
![]()
bütün albumlerı actım derdın ne senın
: