Amaru Shady
Üye
peki. Ben de senin gibiyim.hayır buradayım da acıktım biraz bişiler atıştırsam iyi olar gibi
5 dk sonra görüşürüz insanoğlu. cut 
peki. Ben de senin gibiyim.hayır buradayım da acıktım biraz bişiler atıştırsam iyi olar gibi
5 dk sonra görüşürüz insanoğlu. cut 
iyi geceler muratMobillik cok kotuymusherkese iyi geceler
abla sen burdamısın biz ponduççumla acıktık yemege gidiyoruz sende gel bizimleeiyi geceler murat

afiyet olsun size.burdaym arada ucuyorum geliyorum isteabla sen burdamısın biz ponduççumla acıktık yemege gidiyoruz sende gel bizimlee![]()
iyi izlemeler pinarim.)Ben film izlemeye gidiyorum kardeşcanlarım. İyi geceler.----------Eklendi @ 03:09:02 ---------- Yazıldı @ 03:08:13 ----------Bu arada Show Tv'de Doktorlar var![]()
bilmeyen yok kiBen film izlemeye gidiyorum kardeşcanlarım. İyi geceler.----------Eklendi @ 03:09:02 ---------- Yazıldı @ 03:08:13 ----------Bu arada Show Tv'de Doktorlar var![]()

Ben film izlemeye gidiyorum kardeşcanlarım. İyi geceler.
----------Eklendi @ 03:09:02 ---------- Yazıldı @ 03:08:13 ----------
Bu arada Show Tv'de Doktorlar var![]()
sonundaiyi seyirler kardeşcan grşz iyi geceler
HOŞGELDINgeldim geldimazizim pirim dostum 6 dk oldu. Nerdesin
----------Eklendi @ 03:28:00 ---------- Yazıldı @ 03:25:33 ----------
10 dk oldu. Hâlâ yoksun![]()

baya bir acıkmışım şuan bile yemek yiyor ve yazıyorumsonundaHOŞGELDIN
oh bee dünya varmıssgördüm gördümgeldim geldim----------Eklendi @ 03:30:36 ---------- Yazıldı @ 03:29:53 ---------- baya bir acıkmışım şuan bile yemek yiyor ve yazıyorum
oh bee dünya varmıss

geldim geldim----------Eklendi @ 03:30:36 ---------- Yazıldı @ 03:29:53 ---------- baya bir acıkmışım şuan bile yemek yiyor ve yazıyorum
oh bee dünya varmıss
sakin ol. 

maalesef öyleCok sakin .d

ne okuyorsunRrrrrrrrreca ederimBen gidiyorum. Filmden vazgeçtim. Kitabımı bitireyim. Az kaldı. Sonra da yenisine başlayayım hemen
![]()
----------Eklendi @ 03:51:01 ---------- Yazıldı @ 03:50:37 ----------
ne okuyorsun
en son Ruh Koleksiyoncusuydu ama kesin bitirmiştir onu gerçi çok oldu onaa