Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mareşal

Üye
bosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sende:) en azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn

abla benim hiç yok tüm ailem ben küçükken trafik kazasında yaşamını yitirmiş :(

Elektr0

Elektr0

Üye
Ömrümüzü yedi o doktorlar :D
yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişman :d::kop::ehe

minoo

minoo

Üye
Bu gece İngilizce konuşasım var. Çok saçma :ehe

OğuzcanAbi

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi :D----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi :ehe
bırak kibar falan :D sen?? de yeter. :ehe

minoo

minoo

Üye

yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişman :d::kop::ehe

Harbiden yani tıp okumuş kadar olduk sayelerinde :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
abla benim hiç yok tüm ailem ben küçükken trafik kazasında yaşamını yitirmiş :(
gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlat:)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
minoo

minoo

Üye

Az önce bi konuya birisi bir şey yazmış yardım istemiş. Başka biri de şurda şurda bulabilirsin demiş. Ona cevap olarak ''Yes, you can'' diyesim geldi :zuhaha: Delirdim galiba :D I'm crazy!! :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi :D----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi :ehe
sen benm tayfadansn:ehe:

Mareşal

Üye
gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlat:)

sağol ablacım :(
numarayı istedim valla abla yaa patladım bugün seviyorum uleenn dedim :)
yok okadarda değilde tanışmak tanımak istiyorum dedim

Elektr0

Elektr0

Üye

estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam :(
Dostum olaya iyi tarafından bak şimdi ben bayram namazını kılcam dogru köye çünkü iş var çörek dağtılacak ahh şu bizim köyün gelenekleri yok mu öldürür valla :off:

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
ben yatıore herkese iyi bayramlarrr :ehe

• Beğen

Üst Alt