burdayım dedim yaAziz Pirim ??? ordamıısn Patron ne yapıyon lee

.@ uyumam lazm

nabeyım kızı beklıyorum o gelmeden yatmama ızın vermıyo
Aziz Pirim ??? ordamıısn Patron ne yapıyon lee

neden sankı yarın işe gıdecen ya.@ uyumam lazm

uyuyacak heraldenabeyım kızı beklıyorum o gelmeden yatmama ızın vermıyoneden sankı yarın işe gıdecen ya
![]()

Ablacım HayırLı uykular olsun inş sana.@ uyumam lazm

yaff bir doğru düzgün iletişime geçemedik halmuki lisede bu dersi müdür sinir krizlerine girdiği için vermişti o derste ölüp ölüp dirilmek neydi çok iyi anlamıştım ...

gtmycem ama aksama kadar uyumakta istemyrm ya.ogleden snra kalkp alisvers yapablrm mesela merkezde.dnabeyım kızı beklıyorum o gelmeden yatmama ızın vermıyoneden sankı yarın işe gıdecen ya
![]()
insallahh.))Ablacım HayırLı uykular olsun inş sana![]()
sevğilinden mi bahsedion ... benim öle ssevğilim olsun düverim vallaa dayanamam be öle baskıcı kişilere...
nabeyım kızı beklıyorum o gelmeden yatmama ızın vermıyo

hi ?yaff bir doğru düzgün iletişime geçemedik halmuki lisede bu dersi müdür sinir krizlerine girdiği için vermişti o derste ölüp ölüp dirilmek neydi çok iyi anlamıştım ...
.d.dburdayım dedim ya----------Eklendi @ 04:35:00 ---------- Yazıldı @ 04:34:40 ----------
![]()
![]()
ohoo o biseymi.alis alis.d.dsevğilinden mi bahsedion ... benim öle ssevğilim olsun düverim vallaa dayanamam be öle baskıcı kişilere...![]()
abla yaa yarın defacto ya gitcem ♥gtmycem ama aksama kadar uyumakta istemyrm ya.ogleden snra kalkp alisvers yapablrm mesela merkezde.d
----------Eklendi @ 04:39:10 ---------- Yazıldı @ 04:38:48 ----------
insallahh.))

boş dönme bana bişeyler alabla yaa yarın defacto ya gitcem ♥![]()

ya bırak yat işte daha ne en guzelıgtmycem ama aksama kadar uyumakta istemyrm ya.ogleden snra kalkp alisvers yapablrm mesela merkezde.d

yoo gayet mutluyum bence sorun yokhem baskıcı değil zaten askım beklermsın dedı tamam dedım yatııym desem yat askım der nemo problemo yanı
sevğilinden mi bahsedion ... benim öle ssevğilim olsun düverim vallaa dayanamam be öle baskıcı kişilere...![]()

.d.d
----------Eklendi @ 04:40:34 ---------- Yazıldı @ 04:39:59 ----------
ohoo o biseymi.alis alis.d.d

oooo kız da orda çakal
abla yaa yarın defacto ya gitcem ♥![]()

ben yapamam öle zaten bu zaman a kadar sevğilim olmadı pişmanda değilim.. ama artık lazım olcak..![]()

ene bende disari cikarsam defactoya ugrycammm.ortada bulusalm.pabla yaa yarın defacto ya gitcem ♥![]()
iyi bişey ya aarada lazım oluyo
ben yapamam öle zaten bu zaman a kadar sevğilim olmadı pişmanda değilim.. ama artık lazım olcak..![]()