Aziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz![]()
----------Eklendi @ 03:43:54 ---------- Yazıldı @ 03:43:15 ----------
pondusss burda. ponduçç bilmiyorum ben![]()

o s'ler seni seviyorum manasındaydı. Artık öyle bi manaya gelmiyor. Ama pondusss daha güzelAziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz![]()

Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin

uyku moduna gectm ben.yarn cumartesi uyuycam ins aksama kadar
iyi uykular. 
saol sende selametleCepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin
grşz kendine iyi bak iyi geclerCepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin
ben burdayım Aziz pirimaziz pirim nerdesin??
----------Eklendi @ 03:52:58 ---------- Yazıldı @ 03:50:30 ----------
![]()
ne yapıyorsun??grşz kendine iyi bak iyi gecler----------Eklendi @ 03:53:33 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ---------- ben burdayım Aziz pirim
ne yapıyorsun??
hiç öle takılıyorum sen napıon

iyi uykular ablacım Allah rahatlık versin...ezan okundu ben uyur.hayirli sabahlar kardeslerim.)

varKimse yokdemiiiiiii

bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyimneden bilmion Aziz Pirim ?? hayırdır bir sıkıntın mı var[/B][/I][/SIZE][/FONT]

noldu şampıyon neyın varvar
----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ----------
bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim![]()

noldu şampıyon neyın varmesaj sayısını 20 yaptım 6000 sayfalık gececıler 3000 sayfa oldu hahaha
bi şey yok. 
Aziz Pirim ??? ordamıısn Patron ne yapıyon lee
----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ----------
bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim![]()