ben kaçmadım Nadide abla iyiki geldin 1- e 2 kalmıştık.
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben kaçmadım Genişletmek için tıkla ... Nadide abla iyiki geldin 1- e 2 kalmıştık.
-YARINIYOK-' Alıntı: ben kaçmadım Genişletmek için tıkla ... Nadide abla iyiki geldin 1- e 2 kalmıştık.
Şehriyar Üye Bluetoooth' Alıntı: Nadide abla iyiki geldin 1- e 2 kalmıştık. Genişletmek için tıkla ... ben ne gune duruyorum burda?
Bluetoooth' Alıntı: Nadide abla iyiki geldin 1- e 2 kalmıştık. Genişletmek için tıkla ... ben ne gune duruyorum burda?
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: boşver takılma şunlara Genişletmek için tıkla ... istediğini elde edemeyince
coldman41 Üye aholyly' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... sen bendensin dimi kardeşim ----------Eklendi @ 02:48:07 ---------- Yazıldı @ 02:47:37 ---------- Pondusss' Alıntı: tekrar selam. Geldim. Ama gidiyorum. Sahur falan. Dönerim inşallah Genişletmek için tıkla ... kardeşim bendensin hemen gel bekliyorum
aholyly' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... sen bendensin dimi kardeşim ----------Eklendi @ 02:48:07 ---------- Yazıldı @ 02:47:37 ---------- Pondusss' Alıntı: tekrar selam. Geldim. Ama gidiyorum. Sahur falan. Dönerim inşallah Genişletmek için tıkla ... kardeşim bendensin hemen gel bekliyorum
coldman41 Üye aholyly' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... nadide duy duy biz seni gibi milleti kovmuyoruz hoşgörü içerisinde anlaşıyoruz heyy gidi heyy
aholyly' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... nadide duy duy biz seni gibi milleti kovmuyoruz hoşgörü içerisinde anlaşıyoruz heyy gidi heyy
Elektr0 Üye Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 2 misafir) Elektr0 aholyly greenmile Sehriyar+ -YARINIYOK-+ coldman41 Pondusss+ Bluetoooth 'Patron+ eray_aksoylu Castle+
Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 2 misafir) Elektr0 aholyly greenmile Sehriyar+ -YARINIYOK-+ coldman41 Pondusss+ Bluetoooth 'Patron+ eray_aksoylu Castle+
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: boşver takılma şunlara Genişletmek için tıkla ... seninle dostluk antlaşması yapmak istiyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: boşver takılma şunlara Genişletmek için tıkla ... seninle dostluk antlaşması yapmak istiyorum
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: artık bu espiri sıktı beni ya Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim abla af buyur hangi ?
-YARINIYOK-' Alıntı: artık bu espiri sıktı beni ya Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim abla af buyur hangi ?
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: seninle dostluk antlaşması yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanı geldi bence
greenmile' Alıntı: seninle dostluk antlaşması yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanı geldi bence
Bluetoooth Üye coldman41' Alıntı: nadide duy duy biz seni gibi milleti kovmuyoruz hoşgörü içerisinde anlaşıyoruz heyy gidi heyy Genişletmek için tıkla ... barış
coldman41' Alıntı: nadide duy duy biz seni gibi milleti kovmuyoruz hoşgörü içerisinde anlaşıyoruz heyy gidi heyy Genişletmek için tıkla ... barış