galiba uykum kaçtı :) Tekrar hoşgeldin alem FM i aç matrax var
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: galiba uykum kaçtı Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşgeldin alem FM i aç matrax var
Mareşal' Alıntı: galiba uykum kaçtı Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşgeldin alem FM i aç matrax var
inci55 Üye merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor...
merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor...
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Evet canım burda ki düğün kimin Genişletmek için tıkla ... üni den bi arkadaş
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım Genişletmek için tıkla ... Hmm iyi kolay gelsin ablacım...birazdan bzde yapacaz sahuru AhanDa ramazanıda bitirdik ya ne kaldı ki...
-YARINIYOK-' Alıntı: Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım Genişletmek için tıkla ... Hmm iyi kolay gelsin ablacım...birazdan bzde yapacaz sahuru AhanDa ramazanıda bitirdik ya ne kaldı ki...
pelın_ inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... herkes ıcınden gelenı yapıyo ama radyo varsa alem fm aç genlde sohbet ona gore gıdıyo
inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... herkes ıcınden gelenı yapıyo ama radyo varsa alem fm aç genlde sohbet ona gore gıdıyo
Tuba.Erva Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Çok şükür iyiyim canım biraz yorgunum gezmekten yoruldum inşallah atlatirsin sıkıntıları Genişletmek için tıkla ... insallah saol
-YARINIYOK-' Alıntı: Çok şükür iyiyim canım biraz yorgunum gezmekten yoruldum inşallah atlatirsin sıkıntıları Genişletmek için tıkla ... insallah saol
-YARINIYOK- Üye inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... Içinden geçeni söyle kalırsa yazık olur hoş geldin )
inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... Içinden geçeni söyle kalırsa yazık olur hoş geldin )
Sandrake Üye inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... Biraz izle gir sonra konuyaa Ama bide Radyo Açık Alem FM Matrax var
inci55' Alıntı: merhaba arkadaşlar, bu gece ben de burdayım sanırım... neler yapıyorsunuz? sohbet konusu var mı? yoksa herkes içinden geleni mi anlatıyor... Genişletmek için tıkla ... Biraz izle gir sonra konuyaa Ama bide Radyo Açık Alem FM Matrax var
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: ben radyo vb şeyler sevmemki ama Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin bak demedi deme
Mareşal' Alıntı: ben radyo vb şeyler sevmemki ama Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin bak demedi deme