yok yemez benm :D yer yer:)
-YARINIYOK- Üye Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın canım.) Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum sende hoş geldin kuzu nerelerdesin
Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın canım.) Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum sende hoş geldin kuzu nerelerdesin
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: napıyonuz bakım Genişletmek için tıkla ... ben maxicepte çok değerli insanlarla konuşmaktayım ablacım seni ve sizleri sormaLı
-YARINIYOK-' Alıntı: napıyonuz bakım Genişletmek için tıkla ... ben maxicepte çok değerli insanlarla konuşmaktayım ablacım seni ve sizleri sormaLı
Tuba.Erva Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Hoş buldum sende hoş geldin kuzu nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canım saol bu ara yogundum bıraz oyuzden grmedım cok siteye azcık uzaklastım böyle arada gelıyorum ıste sen nasılsn ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:08:34 ---------- Elektr0' Alıntı: hayırLısı olsun ablacım inş düzelir... Genişletmek için tıkla ... insallah
-YARINIYOK-' Alıntı: Hoş buldum sende hoş geldin kuzu nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canım saol bu ara yogundum bıraz oyuzden grmedım cok siteye azcık uzaklastım böyle arada gelıyorum ıste sen nasılsn ----------Eklendi @ 01:09:21 ---------- Yazıldı @ 01:08:34 ---------- Elektr0' Alıntı: hayırLısı olsun ablacım inş düzelir... Genişletmek için tıkla ... insallah
-YARINIYOK- Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk canım saolbu ara yogundum bıraz oyuzden grmedım cok siteye azcık uzaklastım böyle arada gelıyorum ıste sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim canım biraz yorgunum gezmekten yoruldum inşallah atlatirsin sıkıntıları
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk canım saolbu ara yogundum bıraz oyuzden grmedım cok siteye azcık uzaklastım böyle arada gelıyorum ıste sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim canım biraz yorgunum gezmekten yoruldum inşallah atlatirsin sıkıntıları
pelın_ Castle' Alıntı: Adam amma salladı ha Genişletmek için tıkla ... ay admda kafa kalmadı zaten az vardı
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: ben maxicepte çok değerli insanlarla konuşmaktayım ablacım seni ve sizleri sormaLı Genişletmek için tıkla ... Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım
Elektr0' Alıntı: ben maxicepte çok değerli insanlarla konuşmaktayım ablacım seni ve sizleri sormaLı Genişletmek için tıkla ... Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: ay admda kafa kalmadı zaten az vardı Genişletmek için tıkla ... Şimdide meyve suyu nasıl ortaya çıkmıştır diye geçirdi kafayı kovaya
pelın_' Alıntı: ay admda kafa kalmadı zaten az vardı Genişletmek için tıkla ... Şimdide meyve suyu nasıl ortaya çıkmıştır diye geçirdi kafayı kovaya
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım Genişletmek için tıkla ... sivastasın dımı hala
-YARINIYOK-' Alıntı: Birazdan sahur yapacagiz da öylesine uzandım Genişletmek için tıkla ... sivastasın dımı hala
pelın_ Elektr0' Alıntı: meyva suyu nasıl ortaya çıktı yaa Genişletmek için tıkla ... yınede bulamz bu adam
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: sivastasın dımı hala Genişletmek için tıkla ... Evet canım burda ki düğün kimin