hoş geldin ablacım nerelerdeydin ya :islik:sarıl: sorma yaaa dolastım azcık geldım .d hosbulduk :op:
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: hoş geldin ablacım nerelerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... sorma yaaa dolastım azcık geldım .d hosbulduk
Elektr0' Alıntı: hoş geldin ablacım nerelerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... sorma yaaa dolastım azcık geldım .d hosbulduk
Tuba.Erva Üye eray_aksoylu' Alıntı: ooo tuba abla hoşgeldin nerelerdeydin Genişletmek için tıkla ... hosbuldukk valla arada yogunluktan gırmıyorum sıteye öyle oldu .)) nasılsınız cümletten
eray_aksoylu' Alıntı: ooo tuba abla hoşgeldin nerelerdeydin Genişletmek için tıkla ... hosbuldukk valla arada yogunluktan gırmıyorum sıteye öyle oldu .)) nasılsınız cümletten
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: sorma yaaa dolastım azcık geldım .d hosbulduk Genişletmek için tıkla ... senin iş ne oldu abla ne yaptınız...
Tuba_erva' Alıntı: sorma yaaa dolastım azcık geldım .d hosbulduk Genişletmek için tıkla ... senin iş ne oldu abla ne yaptınız...
Sandrake Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbuldukk valla arada yogunluktan gırmıyorum sıteye öyle oldu .)) nasılsınız cümletten Genişletmek için tıkla ... İyiyiz valla
Tuba_erva' Alıntı: hosbuldukk valla arada yogunluktan gırmıyorum sıteye öyle oldu .)) nasılsınız cümletten Genişletmek için tıkla ... İyiyiz valla
pelın_ Castle' Alıntı: ben matrax dinlemedim hiç hep serdar yayındayı dinliyordum matrax tam amacı nee Genişletmek için tıkla ... bende serdarı dınlerdım ama buda komık arkadakı adama baksana kova kafamda
Castle' Alıntı: ben matrax dinlemedim hiç hep serdar yayındayı dinliyordum matrax tam amacı nee Genişletmek için tıkla ... bende serdarı dınlerdım ama buda komık arkadakı adama baksana kova kafamda
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: bıgun ararım size acın derım yıne Genişletmek için tıkla ... bunu bir söz olarak kabul ediyorum ve mesajı kaydetcem arada göndercem sana
pelın_' Alıntı: bıgun ararım size acın derım yıne Genişletmek için tıkla ... bunu bir söz olarak kabul ediyorum ve mesajı kaydetcem arada göndercem sana
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: senin iş ne oldu abla ne yaptınız... Genişletmek için tıkla ... karısık yaa adam pişkın cıktı yüzü kızarmıyo nolcak bellı deıl bakalm
Elektr0' Alıntı: senin iş ne oldu abla ne yaptınız... Genişletmek için tıkla ... karısık yaa adam pişkın cıktı yüzü kızarmıyo nolcak bellı deıl bakalm
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bu ne hız ya Genişletmek için tıkla ... her zamanki halimiz ablacım sen bugün durgunsun sanki bana öle geldi hayırolsun ...
-YARINIYOK-' Alıntı: bu ne hız ya Genişletmek için tıkla ... her zamanki halimiz ablacım sen bugün durgunsun sanki bana öle geldi hayırolsun ...
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: bende serdarı dınlerdım ama buda komık arkadakı adama baksana kova kafamda Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım bu gerçek mi ? adam enayimi napıyor
pelın_' Alıntı: bende serdarı dınlerdım ama buda komık arkadakı adama baksana kova kafamda Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım bu gerçek mi ? adam enayimi napıyor
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: karısık yaa adam pişkın cıktı yüzü kızarmıyo nolcak bellı deıl bakalm Genişletmek için tıkla ... hayırLısı olsun ablacım inş düzelir...
Tuba_erva' Alıntı: karısık yaa adam pişkın cıktı yüzü kızarmıyo nolcak bellı deıl bakalm Genişletmek için tıkla ... hayırLısı olsun ablacım inş düzelir...
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: haha ay delı olcam şimdı kova kafamda dıye başladı kafada kova dıye bıttı Genişletmek için tıkla ... . ----------Eklendi @ 01:07:15 ---------- Yazıldı @ 01:06:55 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: yok yemez benm Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: haha ay delı olcam şimdı kova kafamda dıye başladı kafada kova dıye bıttı Genişletmek için tıkla ... . ----------Eklendi @ 01:07:15 ---------- Yazıldı @ 01:06:55 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: yok yemez benm Genişletmek için tıkla ...