şiiiiiittt şiddete hayır !! :) diyene bak:kop:
-efşan Üye kingmor' Alıntı: bizim muhabbet kesmiyo seni galiba Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim ayıp ettin yaa
kingmor' Alıntı: bizim muhabbet kesmiyo seni galiba Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim ayıp ettin yaa
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yaramazlık yapma aslan takımdaş falan demem döverim Genişletmek için tıkla ... tamam komutanım
-YARINIYOK-' Alıntı: yaramazlık yapma aslan takımdaş falan demem döverim Genişletmek için tıkla ... tamam komutanım
Elektr0 Üye coldman41' Alıntı: ne yapalım yaa elimizden bu kadar geliyo Genişletmek için tıkla ... olabilir bende zaten kasmadım aldım
coldman41' Alıntı: ne yapalım yaa elimizden bu kadar geliyo Genişletmek için tıkla ... olabilir bende zaten kasmadım aldım
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: diyene bak Genişletmek için tıkla ... yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde
-YARINIYOK-' Alıntı: diyene bak Genişletmek için tıkla ... yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde
Reşwan Emekli Yönetici hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız.
hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız.
-efşan Üye coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ... diyorsun ben gidiyorum size hoş sohbetler
coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ... diyorsun ben gidiyorum size hoş sohbetler
Elektr0 Üye coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ... anladım desem valla orjinal yalan olur...
coldman41' Alıntı: yapma nadide ben dışarda kavga etmiyorum ringde bile centilmenlik çerçevesi içerisinde Genişletmek için tıkla ... anladım desem valla orjinal yalan olur...
Kingmortall Üye Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyilik abi seni sormalı
Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyilik abi seni sormalı
Elektr0 Üye Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... ben burda yokum ki...
Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... ben burda yokum ki...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... as iyiyiz sen nasılsın
Reşwan' Alıntı: hemşeri burda, gankim'de burda nadide,enver,pelin, coldman.. herkeze selamlar herkez iyidir umarım nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... as iyiyiz sen nasılsın
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: diyorsun ben gidiyorum size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben burda yokum ki... Genişletmek için tıkla ... bedenin burda ama ruhun yok