105 Lv.. vayy bee :d ben en fazla 56 lvl kasabildim :d::d::kop::kop:
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: 105 Lv.. Genişletmek için tıkla ... vayy bee :d ben en fazla 56 lvl kasabildim
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: ustaa kızdın mı onaa gökHAN 'a ... Genişletmek için tıkla ... tek tek gelin len
coldman41 Üye 'Enver'' Alıntı: kim kim Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama hemen müdahale ettim
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: ustaa kızdın mı onaa gökHAN 'a ... Genişletmek için tıkla ... tabikide bak bidaha kızayım gökhan ay dayanamadım güldüm galiba beni takmıyor
Elektr0' Alıntı: ustaa kızdın mı onaa gökHAN 'a ... Genişletmek için tıkla ... tabikide bak bidaha kızayım gökhan ay dayanamadım güldüm galiba beni takmıyor
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gökhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... emredin komutanım
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gökhan efendi gördün mü güç benden yana.... hahahahaa
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: emredin komutanım Genişletmek için tıkla ... yaramazlık yapma aslan takımdaş falan demem döverim
kingmor' Alıntı: emredin komutanım Genişletmek için tıkla ... yaramazlık yapma aslan takımdaş falan demem döverim
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gökhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... abla ben barıştım onunlaooo barışmamışş ki
-YARINIYOK-' Alıntı: gökhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... abla ben barıştım onunlaooo barışmamışş ki
Kingmortall Üye TheM-CK' Alıntı: patron nerdesin yavv murat aynı şekilde sende nerdesin Genişletmek için tıkla ... bizim muhabbet kesmiyo seni galiba
TheM-CK' Alıntı: patron nerdesin yavv murat aynı şekilde sende nerdesin Genişletmek için tıkla ... bizim muhabbet kesmiyo seni galiba