Kingmortall
Üye
o 60 kişi nefes alsın yeter diye düşünüyo demek ki
onlara genelde başka bişeyler diyolar ama neyse ortam var

o 60 kişi nefes alsın yeter diye düşünüyo demek ki

yapma su saçma şakayı işte.dediğim gibi sende olabilirsin önün açık yolun açık olsun patronum![]()
anlamıyomusunuz ya.neyse ortam müsaid olunca söylersinonlara genelde başka bişeyler diyolar ama neyse ortam var![]()

yapma su saçma şakayı işte.anlamıyomusunuz ya.
şu ' nefes alsın yeter' felsefesınden vazgeçilmeli artık

Neyse dostlar bugün hiç sarmadı beni pişman oldum zaten girdiğimede herkese iyi geceler

nefes alsın yeterçirkin mirkin. kız oldunmu hemen ilgi çekıyosun. facebookda kötü bi resmını koymus kız. kız da guzel değil. 60 kişi beğenmış. one la. sadece orasıda değil birçok örneği var. yanı Türk erkeklerı kız gördummu dayanamıyor bu açık.

yoksa müsaitmiydimüsaid![]()

yapma su saçma şakayı işte.anlamıyomusunuz ya.
şu ' nefes alsın yeter' felsefesınden vazgeçilmeli artık
tamam senin tercihlerini anlıyoruz utanma 
kızlarda gıtmısken sunuda ekleyım. kımse kızmasın ama. bu 'nefes alsın yeter' felsefesındekıler yuzunden yüzüne bakılmıcak kızların havalar tavanlarda kendını angelına jolie sanıyolar çok yazık

tamam senin tercihlerini anlıyoruz utanma
ama bu işlemden önce son kez bi düşün bülent ersoyda erkekti ve şuan bayan

kızlarda gıtmısken sunuda ekleyım. kımse kızmasın ama. bu 'nefes alsın yeter' felsefesındekıler yuzunden yüzüne bakılmıcak kızların havalar tavanlarda kendını angelına jolie sanıyolar çok yazık
gitsin başkasına yapsın havasınısadece bişey açıkladım. herkes katıldı tek sen katılmadın.yav ne güzel konuşuyoduk bozdun ortamı ha beğensinler sen ne karışıyosun kaldırsınlar yüzüne güvenmeyen altını açıyo bu kadar basit onlarda beğeniyo iştee![]()