Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
dediğim gibi sende olabilirsin önün açık yolun açık olsun patronum :ehe
yapma su saçma şakayı işte. |-) anlamıyomusunuz ya.

şu ' nefes alsın yeter' felsefesınden vazgeçilmeli artık

• Beğen
Tepkiler: -efşan

pelın_

|-)|-)

-efşan

-efşan

Üye
Neyse dostlar bugün hiç sarmadı beni pişman oldum zaten girdiğimede herkese iyi geceler

Kingmortall

Kingmortall

Üye

ya kardeşim genelde onlar şimdi söyleteceksin ama yüzüne değil altına güveniyo açıyolar bitaraflarını bizim a bazalarda işte ne yapsın beğeniyolar :hmmm

caglet

caglet

Üye
çirkin mirkin. kız oldunmu hemen ilgi çekıyosun. facebookda kötü bi resmını koymus kız. kız da guzel değil. 60 kişi beğenmış. one la. sadece orasıda değil birçok örneği var. yanı Türk erkeklerı kız gördummu dayanamıyor bu açık.
nefes alsın yeter :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

'Patron

'Patron

Üye
kızlarda gıtmısken sunuda ekleyım. kımse kızmasın ama. bu 'nefes alsın yeter' felsefesındekıler yuzunden yüzüne bakılmıcak kızların havalar tavanlarda kendını angelına jolie sanıyolar çok yazık

• Beğen
caglet

caglet

Üye

:D tamam senin tercihlerini anlıyoruz utanma :P:
ama bu işlemden önce son kez bi düşün bülent ersoyda erkekti ve şuan bayan

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kızlarda gıtmısken sunuda ekleyım. kımse kızmasın ama. bu 'nefes alsın yeter' felsefesındekıler yuzunden yüzüne bakılmıcak kızların havalar tavanlarda kendını angelına jolie sanıyolar çok yazık

yav ne güzel konuşuyoduk bozdun ortamı ha beğensinler sen ne karışıyosun kaldırsınlar yüzüne güvenmeyen altını açıyo bu kadar basit onlarda beğeniyo iştee :oke:

jigsaw_54

Üye

%100 katılıyorum kardeşim

greenmile

greenmile

Üye

o tarz kızların sana hava yapmasına neden izin veriyosun ki:) gitsin başkasına yapsın havasını

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
+ efendim what=ne demekse
-eee olric
+"whatwhat'nene hatta
"whitwhat" de nine demektir
:ehe

caglet

caglet

Üye
ya yine napıp edip arabeske üzülmeye bağlıyosunuz konuyu...
kızların en önemli şansı heran her drumda para kazanabilirler...(Yanlıs anlasılmasın )
ama oyle oluyor..
hayat bize zor

'Patron

'Patron

Üye
yav ne güzel konuşuyoduk bozdun ortamı ha beğensinler sen ne karışıyosun kaldırsınlar yüzüne güvenmeyen altını açıyo bu kadar basit onlarda beğeniyo iştee :oke:
sadece bişey açıkladım. herkes katıldı tek sen katılmadın.

tamam bozuyorsam ortamı giderim iyi geceler arkadaşlar

• Beğen

Üst Alt