nadıde benı gormedı:ağlarım: Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: nadıde benı gormedı Genişletmek için tıkla ... Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim
pelın_' Alıntı: nadıde benı gormedı Genişletmek için tıkla ... Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim Genişletmek için tıkla ... ayy cnm
-YARINIYOK-' Alıntı: Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim Genişletmek için tıkla ... ayy cnm
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim Genişletmek için tıkla ... pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse
-YARINIYOK-' Alıntı: Canım yazdım ya dedim ki şimdiden afiyet olsun canım dedim Genişletmek için tıkla ... pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse Genişletmek için tıkla ... yoo iyıyım pıs antalyalı
'TUĞ'' Alıntı: pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse Genişletmek için tıkla ... yoo iyıyım pıs antalyalı
Amaru Shady Üye ----------Eklendi @ 03:01:53 ---------- Yazıldı @ 03:01:38 ---------- seviyorum at atı
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse Genişletmek için tıkla ... Acıktı
'TUĞ'' Alıntı: pelinde bugün bi gariplik var nadide anlamadım neyse Genişletmek için tıkla ... Acıktı
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar bende bi yemek yiyip geleyim Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun bol bol yağ olsun
'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar bende bi yemek yiyip geleyim Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun bol bol yağ olsun