Ooo ya boşa almadık rütbeyi :ehe: emret komutanım :d:
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ooo ya boşa almadık rütbeyi : Genişletmek için tıkla ... emret komutanım
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: general varken bişey olmaz : Genişletmek için tıkla ... kimin GEneRaL AbLa sı yaaa Ama PatronUm benim bir tene dir ki Maaşlara zAam bile yaptı %350 odaa
-YARINIYOK-' Alıntı: general varken bişey olmaz : Genişletmek için tıkla ... kimin GEneRaL AbLa sı yaaa Ama PatronUm benim bir tene dir ki Maaşlara zAam bile yaptı %350 odaa
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: biz de alabilsek Genişletmek için tıkla ... benim az kaldı sen kendine bak
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: ben ı yemek yıyım gorusuruz Genişletmek için tıkla ... saol hocam görüşürüz ----------Eklendi @ 03:15:13 ---------- Yazıldı @ 03:14:46 ---------- Pondusss' Alıntı: hepinize hayırlı iyi sahurlar Genişletmek için tıkla ... eyw panpa sanada
pelın_' Alıntı: ben ı yemek yıyım gorusuruz Genişletmek için tıkla ... saol hocam görüşürüz ----------Eklendi @ 03:15:13 ---------- Yazıldı @ 03:14:46 ---------- Pondusss' Alıntı: hepinize hayırlı iyi sahurlar Genişletmek için tıkla ... eyw panpa sanada
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: kimin GEneRaL AbLa sı yaaa Ama PatronUm benim bir tene dir ki Maaşlara zAam bile yaptı %350 odaa Genişletmek için tıkla ... hahahhah hacı cidden ..tüm kalkıyolan 350 neyav sıze %500 zam artı hepınızın altına birer q7 Pondusss' Alıntı: iyi sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: @patron iyidir seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyidir dostlarrrrrrr
Elektr0' Alıntı: kimin GEneRaL AbLa sı yaaa Ama PatronUm benim bir tene dir ki Maaşlara zAam bile yaptı %350 odaa Genişletmek için tıkla ... hahahhah hacı cidden ..tüm kalkıyolan 350 neyav sıze %500 zam artı hepınızın altına birer q7 Pondusss' Alıntı: iyi sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: @patron iyidir seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyidir dostlarrrrrrr
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: saol hocam görüşürüz ----------Eklendi @ 03:15:13 ---------- Yazıldı @ 03:14:46 ---------- eyw panpa sanada Genişletmek için tıkla ... ne panpası ??
kingmor' Alıntı: saol hocam görüşürüz ----------Eklendi @ 03:15:13 ---------- Yazıldı @ 03:14:46 ---------- eyw panpa sanada Genişletmek için tıkla ... ne panpası ??
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ben ı yemek yıyım gorusuruz Genişletmek için tıkla ... Yarasın Ögretmenimee
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: ne panpası ?? Genişletmek için tıkla ... içimden geçti ne ediyim ----------Eklendi @ 03:17:29 ---------- Yazıldı @ 03:17:07 ---------- Bluetoooth' Alıntı: sayenizde telefonum kafayı yedi buranın reytingi çok fazla Genişletmek için tıkla ... her telefon kaldırmaz burasını
Pondusss' Alıntı: ne panpası ?? Genişletmek için tıkla ... içimden geçti ne ediyim ----------Eklendi @ 03:17:29 ---------- Yazıldı @ 03:17:07 ---------- Bluetoooth' Alıntı: sayenizde telefonum kafayı yedi buranın reytingi çok fazla Genişletmek için tıkla ... her telefon kaldırmaz burasını