haklısın acı çekmekten başka bişey değil atlatmak için her şeyden kurtulmak lazım tabi benim derdim başka
Herkes derdim başka der en büyük dert benim der ama ne hikmetse dertler hep aynı olur aslında biz insanlar kendi kendimize dertleniyoruz yaradan sevdiği kuluna verirmiş derdi
Kıskanma adamı ya![]()
yine yazdı.

çoooook kıskanıyorum çooookkk

Herkes derdim başka der en büyük dert benim der ama ne hikmetse dertler hep aynı olur aslında biz insanlar kendi kendimize dertleniyoruz yaradan sevdiği kuluna verirmiş derdi

başka derken ertuğrul kardeşimizinkinden farklı olduğunu söylemek için demiştim her neyse![]()
Yazmamam mi lazımdi
----------Eklendi @ 01:34:28 ---------- Yazıldı @ 01:33:52 ----------
Nazar etme ne olur al muzu senin de olur![]()

bugün Hasan hariç 1 allahın kulu selamımızı almadı gidiyorum ben![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selam gececiler ben geldim
----------Eklendi @ 01:40:18 ---------- Yazıldı @ 01:39:47 ----------
nereye yahu ben şmdi geldim daha

Ertuğrul'un başına gelen hepimiz başına gelmiştir ve gelmeye devam edecektir hayatın kanunu bu biri doğar biri ölür önemli olan derdi görünce isyan etmemek
hoşgeldin![]()
Ertuğrul'un başına gelen hepimiz başına gelmiştir ve gelmeye devam edecektir hayatın kanunu bu biri doğar biri ölür önemli olan derdi görünce isyan etmemek
hayat normale dönmeye başladı kendime eziyet ettiğimin de farkındayım o yüzden kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım ve o yolda hızla ilerliyorum