Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hoş geldiniz :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

haklısın acı çekmekten başka bişey değil atlatmak için her şeyden kurtulmak lazım tabi benim derdim başka

Herkes derdim başka der en büyük dert benim der ama ne hikmetse dertler hep aynı olur aslında biz insanlar kendi kendimize dertleniyoruz yaradan sevdiği kuluna verirmiş derdi

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

pelın_

pıs antalyalı nerdesın yaaa

jigsaw_54

Üye

Herkes derdim başka der en büyük dert benim der ama ne hikmetse dertler hep aynı olur aslında biz insanlar kendi kendimize dertleniyoruz yaradan sevdiği kuluna verirmiş derdi

başka derken ertuğrul kardeşimizinkinden farklı olduğunu söylemek için demiştim her neyse :D

caglet

caglet

Üye
o bugün gelmiyicekti heralde ... erkenden bi yerlere gidicekti

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

başka derken ertuğrul kardeşimizinkinden farklı olduğunu söylemek için demiştim her neyse :D

Ertuğrul'un başına gelen hepimiz başına gelmiştir ve gelmeye devam edecektir hayatın kanunu bu biri doğar biri ölür önemli olan derdi görünce isyan etmemek

omerynd

omerynd

Üye
nane ve muz lazım tek i yetmiyor :D

greenmile

greenmile

Üye
bugün Hasan hariç 1 allahın kulu selamımızı almadı gidiyorum ben:ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

selam gececiler ben geldim

----------Eklendi @ 01:40:18 ---------- Yazıldı @ 01:39:47 ----------

bugün Hasan hariç 1 allahın kulu selamımızı almadı gidiyorum ben:ehe

nereye yahu ben şmdi geldim daha

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

selam gececiler ben geldim

----------Eklendi @ 01:40:18 ---------- Yazıldı @ 01:39:47 ----------

nereye yahu ben şmdi geldim daha

hoşgeldin :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Ertuğrul'un başına gelen hepimiz başına gelmiştir ve gelmeye devam edecektir hayatın kanunu bu biri doğar biri ölür önemli olan derdi görünce isyan etmemek

vaaaaaaaay kimleri görüyorum tuğgeneral

jigsaw_54

Üye

doğrudur abla haklısın ... isyan isyan bi yere kadar bi yerden sonra sıkılıyor mesela ben 1 ayı geçti isyanlardaydım ama artık isyan etmekten de sıkıldım :D :D :D hayat normale dönmeye başladı kendime eziyet ettiğimin de farkındayım o yüzden kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım ve o yolda hızla ilerliyorum :)

omerynd

omerynd

Üye
hoşgeldin kardeş

Üst Alt