neyse şimdilik bende kaçar arkadaşlar birazdan gelirim:bye2:
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: mecnunda cöllere atmıştı kendisini aynı şey sayılır Genişletmek için tıkla ... alakayı kuramadım ama neyse boşver
Elektr0' Alıntı: mecnunda cöllere atmıştı kendisini aynı şey sayılır Genişletmek için tıkla ... alakayı kuramadım ama neyse boşver
pelın_ elektr0' Alıntı: [sıze=2][ı] seni gidi seni ögretmenim ne iş [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak ----------Eklendi @ 02:46:45 ---------- Yazıldı @ 02:46:24 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse şimdilik bende kaçar arkadaşlar birazdan gelirim Genişletmek için tıkla ... pısantalyalı işte bırakıp gıdıyo bak
elektr0' Alıntı: [sıze=2][ı] seni gidi seni ögretmenim ne iş [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak ----------Eklendi @ 02:46:45 ---------- Yazıldı @ 02:46:24 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse şimdilik bende kaçar arkadaşlar birazdan gelirim Genişletmek için tıkla ... pısantalyalı işte bırakıp gıdıyo bak
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: parfümü var istanbulun daha nolsun Genişletmek için tıkla ... eLb'İstan'buL
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak Genişletmek için tıkla ... oklava mı
pelın_' Alıntı: ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak Genişletmek için tıkla ... oklava mı
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: bilgisayardan girenler yazsinlar kaç kişi kaldı?? Genişletmek için tıkla ... ben pcden giriyorum ?
Pondusss' Alıntı: bilgisayardan girenler yazsinlar kaç kişi kaldı?? Genişletmek için tıkla ... ben pcden giriyorum ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak ----------Eklendi @ 02:46:45 ---------- Yazıldı @ 02:46:24 ---------- pısantalyalı işte bırakıp gıdıyo bak Genişletmek için tıkla ... neyse telefondan detam
pelın_' Alıntı: ögrenci mılletı işte sus otur valla oklavayı yersın kafana bak ----------Eklendi @ 02:46:45 ---------- Yazıldı @ 02:46:24 ---------- pısantalyalı işte bırakıp gıdıyo bak Genişletmek için tıkla ... neyse telefondan detam
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: ben pcden giriyorum ? Genişletmek için tıkla ... kimler var şu an??
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: kimler var şu an?? Genişletmek için tıkla ... pelın_+ Pondusss 'TUĞ' u_cosar bide ben
Pondusss' Alıntı: kimler var şu an?? Genişletmek için tıkla ... pelın_+ Pondusss 'TUĞ' u_cosar bide ben
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ben ----------Eklendi @ 02:53:11 ---------- Yazıldı @ 02:52:35 ---------- iyi 4 kişi varmış gene ----------Eklendi @ 02:53:27 ---------- Yazıldı @ 02:53:11 ---------- iyide neden ses yok
ben ----------Eklendi @ 02:53:11 ---------- Yazıldı @ 02:52:35 ---------- iyi 4 kişi varmış gene ----------Eklendi @ 02:53:27 ---------- Yazıldı @ 02:53:11 ---------- iyide neden ses yok