Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar birkaç saat önce YASAL UYARI kişisinden mesaj geldi ve diyorki .. 3..................... Imeı numarası kayıt dısıdır.Cihazınız 1 hafta içinde kapanacak .Satıcınızla görüşünüz. Diyor.
*#06# TUŞLAYARAK Imeı mı ogrendım.Burada yazan ıme le batarya arkasındaki IMEI birbiriyle aynı fakat YASAL UYARIdaki nuamra farklı. ayrıca kendi IMEI mı
buradan sorgulaadım kayıtlı gozukuyor sorun varmıdır?

yoktur takma :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Arkadaşlar birkaç saat önce YASAL UYARI kişisinden mesaj geldi ve diyorki .. 3..................... Imeı numarası kayıt dısıdır.Cihazınız 1 hafta içinde kapanacak .Satıcınızla görüşünüz. Diyor.
*#06# TUŞLAYARAK Imeı mı ogrendım.Burada yazan ıme le batarya arkasındaki IMEI birbiriyle aynı fakat YASAL UYARIdaki nuamra farklı. ayrıca kendi IMEI mı
buradan sorgulaadım kayıtlı gozukuyor sorun varmıdır?

Daha önce hattını farklı bir telefona takmışsan ondan da kaynaklanabilir

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Kǔr Şâd

Üye
Teklonojiden anlamam, birşeyler öğrenmek için buraya üye oldum zaten. Sen işini yinede sağlam kazığa bağla satıcınla görüş.

jigsaw_54

Üye

Daha önce hattını farklı bir telefona takmışsan ondan da kaynaklanabilir

katılıyorum daha önceden kullanmış olduğun bi cihazın imei numarası hattına tanımlanmış haliyle sana mesaj geldi senin korkmana gerek rahat olabilirsin ben bu işlerle baya bi uğraştım telefoncuda çalışırken yurtdışından telefon ithalatı filan yaptık kayıt olayları fake imeiler filan baya bişeyler öğrendik şükür sen rahat olabilirsin sıkıntı yapma caglet ;)

caglet

caglet

Üye
Şimdi benim kuzenim Almanyadan burdaki küçük kuzenlerime hediye telefon yoladı samsungun ona takmıstım bi.. sanırım onunki oldu ve henüz pasaport kaydı yaptırmamıs olabilirler....

jigsaw_54

Üye
Şimdi benim kuzenim Almanyadan burdaki küçük kuzenlerime hediye telefon yoladı samsungun ona takmıstım bi.. sanırım onunki oldu ve henüz pasaport kaydı yaptırmamıs olabilirler....

olabilir Türkiyede o telefona ilk senin hattın takıldıysa o yüzdendir senin telefonuna yada hattına bi şey olmaz rahat olabilirsin sadece o imei numarası kapanır ve o telefonun telefon özelliği kullanılamaz

Elektr0

Elektr0

Üye
GENçlik Benden bu kadar herkese hayırLı SabahLar kendiciğinize iyi bakın...

caglet

caglet

Üye
Sağol eray_aksoylu...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm

pelın_

ben geldım

pelın_

Hoşbuldum

Silinen Üye 2149105