Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
Ben seni sevmiştim...

Ağlarken yanıma gelip nasıl nasıl erkeksin kız gibi ağlıyorsun demeni sevmiştim...
Seni seviyorum , varmı şu dünyada senden güzeli dediğimde ya deme böle utanıyorum demeni sevmiştim
Seninle gezerken hep ilk sen elime tutar ve Bunu benden başkası yapamayacak demeni sevmiştim...
Zamanı seninle geçirmeyi sevmiştim hayat'ı seninle yaşamayı sevmiştim seninle aynı yatakta uyanmayı sevmiştim..
Senin İçin Fenerbahçeyi sevmiştim... (En büyük GS (h):pro::P:) benim için FB yi bırakıp GS yi sevmiştin...Sen bitanemdin...
Yazın yağan yağmurda beraber ıslanmayı sevmiştim Senin için abilerinden yediğim dayakları sevmiştim ( çok piss dövdüler yav:hih:)
Seninle birlikteyken mat-1 ve mat-2yi mat-3ü mat-4ü mat-5i sevmiştim senin serçe parmaklarını sevmiştim...Telefonda konuşurken Kuzum dediğimde söylee tekem dediğini sevmiştim :ehe:kop::d: SEn bitanemdin...
die hiç bir kimseye diyemeyecem galibaa yaaaa:ağlarım::ağlarım::ağlarım:somuru:<3:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

arada su çekilince yosun kokusu geliyor ama o bölgede:)
Çok özlemişsin anlaşılan buraları:)

çok manavgatın halkı ıyı dıyıldır onu bılıyorum yobazlar tabı hepsı dıyıl
ama orası farklı bıyer alışkanlık yapıyo ırmak kenarında bı gezen bıda ıstıyo kopru ustunde canlı müzık
nebılıyım herseyı yıne olsa hıv durmm gıderım hatta eylulde ordayım ınş

----------Eklendi @ 02:57:43 ---------- Yazıldı @ 02:56:07 ----------

[sıze="2"]

hep yanlış yapıyorsun zaten :d :d
[/sıze]

he pıs antalyalı bak yıne huzun çoktu

caglet

caglet

Üye
sahura gitmiştim geldim şimdi.. daha buralar damısınız...

maxirabit

maxirabit

Üye
Pelin bende diyecektim buranın halkı bin derman olur,alanyanında en meşhur halkı java motorla şalvarla biner:D
Sessiz sakin yerleri var zaten bende o yerlerin birindeyim,şehirden biraz uzak:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
geldim

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

pelın_

Pelin bende diyecektim buranın halkı bin derman olur,alanyanında en meşhur halkı java motorla şalvarla biner:D
Sessiz sakin yerleri var zaten bende o yerlerin birindeyim,şehirden biraz uzak:)

şöle anlatıyım sana halkı sonradan parayı gormus ve genelde manavgat alanya ve cevresındekı butun oteller kadınlarındır oyuzden bıraz para canlılarıdır ama kımse yanlış anlamsın hepsı ole dıyıl
ama manavgat başka ıste ya orda yasdım dıye
yada bılmıyorum sıde mesela orada guzel yasanılıcak yer tut bı ew ohh

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hoş buldum sağol biz yaptık sahuru :)

pelın_

bızım davulcu yenı geçtı daha

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hoş geldin ablaaa

Hoş buldum canım

----------Eklendi @ 03:03:49 ---------- Yazıldı @ 03:03:16 ----------

şiir yazdık okadar yaa kimse beğenmediii :kotu::hih: küstüm hea

----------Eklendi @ 03:02:58 ---------- Yazıldı @ 03:02:42 ----------

aynen :) bizdee

Görmedim ben

----------Eklendi @ 03:04:15 ---------- Yazıldı @ 03:03:49 ----------

bızım davulcu yenı geçtı daha

Saat farkı :)

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye

şöle anlatıyım sana halkı sonradan parayı gormus ve genelde manavgat alanya ve cevresındekı butun oteller kadınlarındır oyuzden bıraz para canlılarıdır ama kımse yanlış anlamsın hepsı ole dıyıl
ama manavgat başka ıste ya orda yasdım dıye
yada bılmıyorum sıde mesela orada guzel yasanılıcak yer tut bı ew ohh

Ev var arsa var bilimum hepsi var:)
Deniz kenarı kızlara,dağ başı erkeklere o yüzden böyle olmuş:)

pelın_

begendımya:)

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
:sarıl:tşk eDDim öğretmenim. :)

----------Eklendi @ 03:06:15 ---------- Yazıldı @ 03:05:56 ----------

Hoş buldum canım

----------Eklendi @ 03:03:49 ---------- Yazıldı @ 03:03:16 ----------

Görmedim ben

----------Eklendi @ 03:04:15 ---------- Yazıldı @ 03:03:49 ----------

Saat farkı :)

Ben seni sevmiştim...

Ağlarken yanıma gelip nasıl nasıl erkeksin kız gibi ağlıyorsun demeni sevmiştim...
Seni seviyorum , varmı şu dünyada senden güzeli dediğimde ya deme böle utanıyorum demeni sevmiştim
Seninle gezerken hep ilk sen elime tutar ve Bunu benden başkası yapamayacak demeni sevmiştim...
Zamanı seninle geçirmeyi sevmiştim hayat'ı seninle yaşamayı sevmiştim seninle aynı yatakta uyanmayı sevmiştim..
Senin İçin Fenerbahçeyi sevmiştim... (En büyük GS (h):pro::P:) benim için FB yi bırakıp GS yi sevmiştin...Sen bitanemdin...
Yazın yağan yağmurda beraber ıslanmayı sevmiştim Senin için abilerinden yediğim dayakları sevmiştim ( çok piss dövdüler yav:hih:)
Seninle birlikteyken mat-1 ve mat-2yi mat-3ü mat-4ü mat-5i sevmiştim senin serçe parmaklarını sevmiştim...Telefonda konuşurken Kuzum dediğimde söylee tekem dediğini sevmiştim :ehe:kop::d: SEn bitanemdin...
die hiç bir kimseye diyemeyecem galibaa yaaaa:ağlarım::ağlarım::ağlarım:somuru:<3:tebessüm:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

çok manavgatın halkı ıyı dıyıldır onu bılıyorum yobazlar tabı hepsı dıyıl
ama orası farklı bıyer alışkanlık yapıyo ırmak kenarında bı gezen bıda ıstıyo kopru ustunde canlı müzık
nebılıyım herseyı yıne olsa hıv durmm gıderım hatta eylulde ordayım ınş

----------Eklendi @ 02:57:43 ---------- Yazıldı @ 02:56:07 ----------

he pıs antalyalı bak yıne huzun çoktu

memlekete gidince ne diyeceksin bakalım :naughty:

----------Eklendi @ 03:07:23 ---------- Yazıldı @ 03:06:42 ----------

hoşgeldin yaa :D

caglet

caglet

Üye
Ben buralrdayım.. ilgimi çeken konu olursa katılırım veya olurya birşey soylemenız sormanız gerekir :D siz yazın ben okurum sureklı buralardayım

pelın_

memlekete gidince ne diyeceksin bakalım :naughty:

----------Eklendi @ 03:07:23 ---------- Yazıldı @ 03:06:42 ----------

hoşgeldin yaa :D
canım sen artık antalyalı olarak kaldın gıtsende hep ölesın baklım antalya senı bırakabılcekmı

Üst Alt