ben de kaçar herkese iyi geceler :bye2:
Elektr0 Üye Oguzc@N' Alıntı: ben de kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi Geceler paşam.. hasan abi görmesin...Bazı sözlerim ondan (ç)alıntıdır...
Oguzc@N' Alıntı: ben de kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi Geceler paşam.. hasan abi görmesin...Bazı sözlerim ondan (ç)alıntıdır...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Oguzc@N' Alıntı: ben de kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman geldin yahu ----------Eklendi @ 02:33:56 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sen ne zaman geldin yahu Genişletmek için tıkla ... neyse güle güle
Oguzc@N' Alıntı: ben de kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sen ne zaman geldin yahu ----------Eklendi @ 02:33:56 ---------- Yazıldı @ 02:33:34 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sen ne zaman geldin yahu Genişletmek için tıkla ... neyse güle güle
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 02:34:57 ---------- Yazıldı @ 02:34:37 ---------- selam hoşgeldin patron ----------Eklendi @ 02:35:19 ---------- Yazıldı @ 02:34:57 ---------- kingmor' Alıntı: heey kimse varmı acep Genişletmek için tıkla ... ben burdayım
greenmile' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 02:34:57 ---------- Yazıldı @ 02:34:37 ---------- selam hoşgeldin patron ----------Eklendi @ 02:35:19 ---------- Yazıldı @ 02:34:57 ---------- kingmor' Alıntı: heey kimse varmı acep Genişletmek için tıkla ... ben burdayım
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldn ablacım ne pişirdin yemek olarak
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: hoşgeldn ablacım ne pişirdin yemek olarak Genişletmek için tıkla ... Valla coktu ya hangi birini sayayım
kingmor' Alıntı: hoşgeldn ablacım ne pişirdin yemek olarak Genişletmek için tıkla ... Valla coktu ya hangi birini sayayım
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Valla coktu ya hangi birini sayayım Genişletmek için tıkla ... valla ben bi çay kaynattım bide çorba ısıttım o kadar ----------Eklendi @ 03:01:46 ---------- Yazıldı @ 03:01:11 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Valla coktu ya hangi birini sayayım Genişletmek için tıkla ... 10 15 dakikada nasıl çok yemek yaptın abla şaşırdım
-YARINIYOK-' Alıntı: Valla coktu ya hangi birini sayayım Genişletmek için tıkla ... valla ben bi çay kaynattım bide çorba ısıttım o kadar ----------Eklendi @ 03:01:46 ---------- Yazıldı @ 03:01:11 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Valla coktu ya hangi birini sayayım Genişletmek için tıkla ... 10 15 dakikada nasıl çok yemek yaptın abla şaşırdım
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: valla ben bi çay kaynattım bide çorba ısıttım o kadar ----------Eklendi @ 03:01:46 ---------- Yazıldı @ 03:01:11 ---------- 10 15 dakikada nasıl çok yemek yaptın abla şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Canım iftardan vardı zaten bir iki bişey da yaptım yanına halan nerde ----------Eklendi @ 03:04:34 ---------- Yazıldı @ 03:04:09 ---------- Necmati' Alıntı: Hayirli sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sağol sana da
kingmor' Alıntı: valla ben bi çay kaynattım bide çorba ısıttım o kadar ----------Eklendi @ 03:01:46 ---------- Yazıldı @ 03:01:11 ---------- 10 15 dakikada nasıl çok yemek yaptın abla şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Canım iftardan vardı zaten bir iki bişey da yaptım yanına halan nerde ----------Eklendi @ 03:04:34 ---------- Yazıldı @ 03:04:09 ---------- Necmati' Alıntı: Hayirli sahurlar Genişletmek için tıkla ... Sağol sana da
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Canım iftardan vardı zaten bir iki bişey da yaptım yanına halan nerde ----------Eklendi @ 03:04:34 ---------- Yazıldı @ 03:04:09 ---------- Sağol sana da Genişletmek için tıkla ... uyuyodu uyandırdım sabah işe gidiyo ya o bakımdan ----------Eklendi @ 03:18:26 ---------- Yazıldı @ 03:08:45 ---------- ee abla konuş
-YARINIYOK-' Alıntı: Canım iftardan vardı zaten bir iki bişey da yaptım yanına halan nerde ----------Eklendi @ 03:04:34 ---------- Yazıldı @ 03:04:09 ---------- Sağol sana da Genişletmek için tıkla ... uyuyodu uyandırdım sabah işe gidiyo ya o bakımdan ----------Eklendi @ 03:18:26 ---------- Yazıldı @ 03:08:45 ---------- ee abla konuş