Ee durumlar nasil biraderler
Kingmortall Üye Necmati' Alıntı: Ee durumlar nasil biraderler Genişletmek için tıkla ... idare eder birader sende durumlar nasıl
Necmati' Alıntı: Ee durumlar nasil biraderler Genişletmek için tıkla ... idare eder birader sende durumlar nasıl
Necmati Üye kingmor' Alıntı: idare eder birader sende durumlar nasıl Genişletmek için tıkla ... Iyi bizde hacu yaptik sahurumuzu cok şükür su stoğu yapmaya basladim
kingmor' Alıntı: idare eder birader sende durumlar nasıl Genişletmek için tıkla ... Iyi bizde hacu yaptik sahurumuzu cok şükür su stoğu yapmaya basladim
Necmati Üye kingmor' Alıntı: iyi iyi 1 2 litre su iç akşama kadar susama hava zaten yanıyo Genişletmek için tıkla ... biz oruclu halde mac bile yapiyoz düsün
kingmor' Alıntı: iyi iyi 1 2 litre su iç akşama kadar susama hava zaten yanıyo Genişletmek için tıkla ... biz oruclu halde mac bile yapiyoz düsün
Kingmortall Üye Necmati' Alıntı: biz oruclu halde mac bile yapiyoz düsün Genişletmek için tıkla ... düşünüyorum
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bulaşık yıkıyordum Genişletmek için tıkla ... makina falan yokmu
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: var ama elimde yıkadim Genişletmek için tıkla ... makina daha temiz yıkıyo ama
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: makina daha temiz yıkıyo ama Genişletmek için tıkla ... Gece gece uğraşmak istemedim hem millet yatıyor rahatsız olmasınlar diye tabi ki daha hijyen yıkıyor
kingmor' Alıntı: makina daha temiz yıkıyo ama Genişletmek için tıkla ... Gece gece uğraşmak istemedim hem millet yatıyor rahatsız olmasınlar diye tabi ki daha hijyen yıkıyor
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Gece gece uğraşmak istemedim hem millet yatıyor rahatsız olmasınlar diye tabi ki daha hijyen yıkıyor Genişletmek için tıkla ... bulaşık yıkamak uğraştırmıyosa ne diyim abla ilksin
-YARINIYOK-' Alıntı: Gece gece uğraşmak istemedim hem millet yatıyor rahatsız olmasınlar diye tabi ki daha hijyen yıkıyor Genişletmek için tıkla ... bulaşık yıkamak uğraştırmıyosa ne diyim abla ilksin
-YARINIYOK- Üye necmati senin adın ne? ----------Eklendi @ 03:38:33 ---------- Yazıldı @ 03:37:26 ---------- kingmor' Alıntı: bulaşık yıkamak uğraştırmıyosa ne diyim abla ilksin Genişletmek için tıkla ... Ya nasıl desem şey kem küm onları ilk önce sudan geçir makineye diz falan filan ooo
necmati senin adın ne? ----------Eklendi @ 03:38:33 ---------- Yazıldı @ 03:37:26 ---------- kingmor' Alıntı: bulaşık yıkamak uğraştırmıyosa ne diyim abla ilksin Genişletmek için tıkla ... Ya nasıl desem şey kem küm onları ilk önce sudan geçir makineye diz falan filan ooo
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: necmati senin adın ne? ----------Eklendi @ 03:38:33 ---------- Yazıldı @ 03:37:26 ---------- Ya nasıl desem şey kem küm onları ilk önce sudan geçir makineye diz falan filan ooo Genişletmek için tıkla ... koy makinaya diz sabah yıkarsın ----------Eklendi @ 03:45:49 ---------- Yazıldı @ 03:44:35 ---------- konuşmaya kimse yok arkadaş ben gidiyorum ozaman yarın gece sahurda görüşmek üzere sağlıcakla ve esenle kalın
-YARINIYOK-' Alıntı: necmati senin adın ne? ----------Eklendi @ 03:38:33 ---------- Yazıldı @ 03:37:26 ---------- Ya nasıl desem şey kem küm onları ilk önce sudan geçir makineye diz falan filan ooo Genişletmek için tıkla ... koy makinaya diz sabah yıkarsın ----------Eklendi @ 03:45:49 ---------- Yazıldı @ 03:44:35 ---------- konuşmaya kimse yok arkadaş ben gidiyorum ozaman yarın gece sahurda görüşmek üzere sağlıcakla ve esenle kalın