Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
ben hocaya kufretmıstım. Sonra beni dövdü. Adam kareteciymiş .nerden bilek. Kısa boylu bıseydi ama boya bakmamak gerek :D
bana kitap parası vercen falan demişti vermedim tartışmıştık . Olaydıda vereydik. Ne anlar tok, açın halınden.

SilentOne

SilentOne

Üye
ben hocaya kufretmıstım. Sonra beni dövdü. Adam kareteciymiş .nerden bilek. Kısa boylu bıseydi ama boya bakmamak gerek :D
bana kitap parası vercen falan demişti vermedim tartışmıştık . Olaydıda vereydik. Ne anlar tok, açın halınden.
dövdümü bn onu okul çıkısında dövdürtürdüm be:D

'Patron

'Patron

Üye
Necmati

Necmati

Üye
....

Burak

Üye
hocaya el kalkmaz :D
dostuz ama simdi. Arada gorusuyoz.

Mert

Mert

Üye
Bizdede ufak bi müdür yrdmcsı var. Dedikodulara göre uzun boylu bir öğrenciye zıplayarak tokat atmış:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Necmati

Necmati

Üye
Offf

Burak

Üye
haha :D
zıplamış he :d:

Necmati

Necmati

Üye
Kotuyum kanka senden nbr

Burak

Üye
tabi dost olursun dayagı yedin... düşman olsanızz gene dayak yemekten korkup beyaz bayrak uzattın demi :kop::ehe:kop:

yok yahu, kendi özür dilemişti. Tabi genciz gurur yapıyozya, derslerine girmiyorum falan. Sınıfta kalmim diye ozur dılemıstı. Adam ıyı nıyetli :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Üst Alt