şaka de ne olur:hih: :ehe şaka şaka :d::naughty:
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: şaka ettik yaa nie kızıyorsunuzz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:01:31 ---------- Elektr0' Alıntı: şaka şaka Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: şaka ettik yaa nie kızıyorsunuzz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:01:31 ---------- Elektr0' Alıntı: şaka şaka Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Burak' Alıntı: içki yok. Heleki ramazanda içki içenin vay haline. Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:01:31 ---------- Genişletmek için tıkla ... rica ederim her zaman...
TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:01:31 ---------- Genişletmek için tıkla ... rica ederim her zaman...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap ben yine her zamanki gibi dolabı karıştırmaya gidiyorum siz devam edin
-efşan Üye .:: Enver ::.' Alıntı: ben yine her zamanki gibi dolabı karıştırmaya gidiyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... bende herzamanki gibi yardıma gelimm,i la hacıı
.:: Enver ::.' Alıntı: ben yine her zamanki gibi dolabı karıştırmaya gidiyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... bende herzamanki gibi yardıma gelimm,i la hacıı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: bende herzamanki gibi yardıma gelimm,i la hacıı Genişletmek için tıkla ... olur gel
Tuba.Erva Üye Burak' Alıntı: içki yok. Heleki ramazanda içki içenin vay haline. Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye .:: Enver ::.' Alıntı: olur gel Genişletmek için tıkla ... hopp acım ama hee iflas etmeyin dolabı bile yerim
.:: Enver ::.' Alıntı: olur gel Genişletmek için tıkla ... hopp acım ama hee iflas etmeyin dolabı bile yerim
-efşan Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
Elektr0 Üye sadece ramazan ayı degil ' ya yılın 365 günü 6 saati bile içmemek lazım .. allah'a çok şükür bir damlası bile degmedi... aferim bana
sadece ramazan ayı degil ' ya yılın 365 günü 6 saati bile içmemek lazım .. allah'a çok şükür bir damlası bile degmedi... aferim bana
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: hopp acım ama hee iflas etmeyin dolabı bile yerim Genişletmek için tıkla ... yuhh o kadar açmısın ya
TheM-CK' Alıntı: hopp acım ama hee iflas etmeyin dolabı bile yerim Genişletmek için tıkla ... yuhh o kadar açmısın ya