ayy yetısemıyorum:)
OğuzcanAbi Üye .BlueTR' Alıntı: cs ci heralde şu an.pb yada wolfteam oynayan varmı? Genişletmek için tıkla ... pb oynuyodum bıraktım
.BlueTR' Alıntı: cs ci heralde şu an.pb yada wolfteam oynayan varmı? Genişletmek için tıkla ... pb oynuyodum bıraktım
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: yaz kanka ben dilerim napıosun Genişletmek için tıkla ... hacı naber ya bugün telefoncunun önünden gectım aklıma sen geldin
Oguzc@N' Alıntı: yaz kanka ben dilerim napıosun Genişletmek için tıkla ... hacı naber ya bugün telefoncunun önünden gectım aklıma sen geldin
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: yavas yavas kırmayın klavyeyı yne ucmussunuz siz dunden beter .d Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: yavas yavas kırmayın klavyeyı yne ucmussunuz siz dunden beter .d Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye pelın_' Alıntı: öle ortakcım sen nerdesın dedım tınlamdın benı Genişletmek için tıkla ... görmemişim dönülmez akşamın ufkundayım ortak
pelın_' Alıntı: öle ortakcım sen nerdesın dedım tınlamdın benı Genişletmek için tıkla ... görmemişim dönülmez akşamın ufkundayım ortak
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: hacı naber ya bugün telefoncunun önünden gectım aklıma sen geldin Genişletmek için tıkla ... bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı
Burak' Alıntı: hacı naber ya bugün telefoncunun önünden gectım aklıma sen geldin Genişletmek için tıkla ... bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı
pelın_ greenmile' Alıntı: görmemişim dönülmez akşamın ufkundayım ortak Genişletmek için tıkla ... of ortak hıc degısmıycen
greenmile' Alıntı: görmemişim dönülmez akşamın ufkundayım ortak Genişletmek için tıkla ... of ortak hıc degısmıycen
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: bulamayanlar var Genişletmek için tıkla ... vayy senden böle laflar duymayalı çok oldu .duygulandım yaw
Oguzc@N' Alıntı: bulamayanlar var Genişletmek için tıkla ... vayy senden böle laflar duymayalı çok oldu .duygulandım yaw
.BlueTR Üye Oguzc@N' Alıntı: bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı Genişletmek için tıkla ... sen 350 lira vercektin çocuğa
Oguzc@N' Alıntı: bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı Genişletmek için tıkla ... sen 350 lira vercektin çocuğa