yetişemez oldum size aynen bende :ehe
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: ben bi yemek yiyem yaa işten geldim daha yemek yemedim Genişletmek için tıkla ... nerde çalışıyosun ya
TheM-CK' Alıntı: ben bi yemek yiyem yaa işten geldim daha yemek yemedim Genişletmek için tıkla ... nerde çalışıyosun ya
Burak Üye her gece yazıyoduk etiket misafir cogalıyodu. Mizah amaclı tamamen. Tamam sustum. Meydan sızın.
OğuzcanAbi Üye TheM-CK' Alıntı: ben bi yemek yiyem yaa işten geldim daha yemek yemedim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi
TheM-CK' Alıntı: ben bi yemek yiyem yaa işten geldim daha yemek yemedim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi
Fahrettin.Onay Üye pelın_' Alıntı: benım odanın kapısı kaplı ayrıca ruzgarda esmı bızde 7 katta oturuyoz ama tık yok Genişletmek için tıkla ... hehe biz 6. kattayız
pelın_' Alıntı: benım odanın kapısı kaplı ayrıca ruzgarda esmı bızde 7 katta oturuyoz ama tık yok Genişletmek için tıkla ... hehe biz 6. kattayız
OğuzcanAbi Üye arslansem' Alıntı: Behlül kaçar iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler behlül
.BlueTR Üye Burak' Alıntı: her gece yazıyoduk etiket misafir cogalıyodu. Mizah amaclı tamamen. Tamam sustum. Meydan sızın. Genişletmek için tıkla ... susma hadi yazalım
Burak' Alıntı: her gece yazıyoduk etiket misafir cogalıyodu. Mizah amaclı tamamen. Tamam sustum. Meydan sızın. Genişletmek için tıkla ... susma hadi yazalım
OğuzcanAbi Üye -YARINIYOK-' Alıntı: her akşam bu kadar kalabalık mı burası Genişletmek için tıkla ... 3-4 günde bir kalabalık böyle
-YARINIYOK-' Alıntı: her akşam bu kadar kalabalık mı burası Genişletmek için tıkla ... 3-4 günde bir kalabalık böyle
pelın_ Fahrettin.ony' Alıntı: hehe biz 6. kattayız Genişletmek için tıkla ... aha bı alt katta komsummusun yoksa
Fahrettin.ony' Alıntı: hehe biz 6. kattayız Genişletmek için tıkla ... aha bı alt katta komsummusun yoksa