Evet ama biz kaçırdık onu :D
delrico Emekli Yönetici minoo' Alıntı: 1 buçuk dakika mı ne sürmüş. En son uzun süren tutulma 2000 yılındaymış. Tüh yahu kaçırdık. Sabah da aklımdaydı Neyse Genişletmek için tıkla ... 1 buçuk dakika mı ben canlı canlı izledim ay bir kayboluyo bir çıkıyodu bana 1 saat sürdü gibi geldi
minoo' Alıntı: 1 buçuk dakika mı ne sürmüş. En son uzun süren tutulma 2000 yılındaymış. Tüh yahu kaçırdık. Sabah da aklımdaydı Neyse Genişletmek için tıkla ... 1 buçuk dakika mı ben canlı canlı izledim ay bir kayboluyo bir çıkıyodu bana 1 saat sürdü gibi geldi
by şarlo Üye 'TUĞ'' Alıntı: güneş tutulması mı? bu gün ay tutulmadı mı Genişletmek için tıkla ... pardon ay tutulması olacaktı.düzelttim zaten.harbiden ne alaka güneş yazmışım :-):-):-) aynen ben de kaçıranlar arasındayım malesef :-|
'TUĞ'' Alıntı: güneş tutulması mı? bu gün ay tutulmadı mı Genişletmek için tıkla ... pardon ay tutulması olacaktı.düzelttim zaten.harbiden ne alaka güneş yazmışım :-):-):-) aynen ben de kaçıranlar arasındayım malesef :-|
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Evet ama biz kaçırdık onu Genişletmek için tıkla ... ben izledim çok güzeldi
delrico Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ama ben kıskandıım Çok severim ben galaksi olaylarını Nasıl unuttum yahu ben Genişletmek için tıkla ... bidaha ki sefere telefonunun alarm'ını kurmayı unutma
minoo' Alıntı: Ama ben kıskandıım Çok severim ben galaksi olaylarını Nasıl unuttum yahu ben Genişletmek için tıkla ... bidaha ki sefere telefonunun alarm'ını kurmayı unutma
by şarlo Üye delrico' Alıntı: bidaha ki sefere telefonunun alarm'ını kurmayı unutma Genişletmek için tıkla ... hahaha:-)
delrico' Alıntı: bidaha ki sefere telefonunun alarm'ını kurmayı unutma Genişletmek için tıkla ... hahaha:-)
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse arkadaşlar size iyi geceler acıkmadan ben kaçar ezan okundu yahu
minoo Üye Hee burda da okundu Güneş doğuyor yavaştan. Bir şeyler yiyeyim ben çok acıktım. İyi geceler sana arkadaşım
Hee burda da okundu Güneş doğuyor yavaştan. Bir şeyler yiyeyim ben çok acıktım. İyi geceler sana arkadaşım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Hee burda da okundu Güneş doğuyor yavaştan. Bir şeyler yiyeyim ben çok acıktım. İyi geceler sana arkadaşım Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Hee burda da okundu Güneş doğuyor yavaştan. Bir şeyler yiyeyim ben çok acıktım. İyi geceler sana arkadaşım Genişletmek için tıkla ...
delrico Emekli Yönetici 'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar size iyi geceler acıkmadan ben kaçar ezan okundu yahu Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar size iyi geceler acıkmadan ben kaçar ezan okundu yahu Genişletmek için tıkla ... iyi geceler