Valla canım fena halde kavurma çekti :eller:
by şarlo Üye delrico' Alıntı: o zaman alttakine benden kavurma by şarlo sana da var dostum Genişletmek için tıkla ... eyvallah şef beni düşündüğün için aç kalmadım sayende :-)
delrico' Alıntı: o zaman alttakine benden kavurma by şarlo sana da var dostum Genişletmek için tıkla ... eyvallah şef beni düşündüğün için aç kalmadım sayende :-)
by şarlo Üye delrico' Alıntı: eyvallah dostum ben viski alayım Genişletmek için tıkla ... viski mi? :-) kavurma ile hahahaha:-)
delrico' Alıntı: eyvallah dostum ben viski alayım Genişletmek için tıkla ... viski mi? :-) kavurma ile hahahaha:-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Kola istiyorum Genişletmek için tıkla ... soğuk soğuk açtım bi tane afiyet olsun:-)
by şarlo Üye delrico' Alıntı: hahahaha ben sandwich yiyorum dostum minoo sandwich attı ya Genişletmek için tıkla ... heee o zaman olur açtım bi tane viski afiyet olsun :-)
delrico' Alıntı: hahahaha ben sandwich yiyorum dostum minoo sandwich attı ya Genişletmek için tıkla ... heee o zaman olur açtım bi tane viski afiyet olsun :-)
minoo Üye Evde vardı zaten. Yoksa aklıma nerden gelsin de canım kavurma çeksin ----------Eklendi @ 05:00:04 ---------- Yazıldı @ 04:59:44 ---------- by şarlo' Alıntı: hadi canım :-) Genişletmek için tıkla ... Valla
Evde vardı zaten. Yoksa aklıma nerden gelsin de canım kavurma çeksin ----------Eklendi @ 05:00:04 ---------- Yazıldı @ 04:59:44 ---------- by şarlo' Alıntı: hadi canım :-) Genişletmek için tıkla ... Valla
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Evde vardı zaten. Yoksa aklıma nerden gelsin de canım kavurma çeksin ----------Eklendi @ 05:00:04 ---------- Yazıldı @ 04:59:44 ---------- Valla Genişletmek için tıkla ... doğru o zaman gerçekten afiyet olsun :-)
minoo' Alıntı: Evde vardı zaten. Yoksa aklıma nerden gelsin de canım kavurma çeksin ----------Eklendi @ 05:00:04 ---------- Yazıldı @ 04:59:44 ---------- Valla Genişletmek için tıkla ... doğru o zaman gerçekten afiyet olsun :-)