İyiyim canım sen nasılsın? Allah'a şükür abla napıyorsun nasıl gidiyor
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abla napıyorsun nasıl gidiyor
minoo' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abla napıyorsun nasıl gidiyor
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Çok sıkıcı bir gündü yahu canım sıkılıyor Sizde ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... hayırdır abla ne oldu ne olsun işte bugün güzel geçti
minoo' Alıntı: Çok sıkıcı bir gündü yahu canım sıkılıyor Sizde ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... hayırdır abla ne oldu ne olsun işte bugün güzel geçti
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: İşte canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... anladım ----------Eklendi @ 01:23:22 ---------- Yazıldı @ 01:20:01 ---------- Abla maxi forumda diğer ilanlara bakarmısın bi orda Yu-Gi-Oh diye bir konu var ona bakar mısın ----------Eklendi @ 01:26:15 ---------- Yazıldı @ 01:23:22 ---------- Birde maxicep buluşması varmış ne zaman olduğunu biliyor musun?
minoo' Alıntı: İşte canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... anladım ----------Eklendi @ 01:23:22 ---------- Yazıldı @ 01:20:01 ---------- Abla maxi forumda diğer ilanlara bakarmısın bi orda Yu-Gi-Oh diye bir konu var ona bakar mısın ----------Eklendi @ 01:26:15 ---------- Yazıldı @ 01:23:22 ---------- Birde maxicep buluşması varmış ne zaman olduğunu biliyor musun?
by şarlo Üye €fsan€Türk;3524398' Alıntı: Bu gece biraz ağır gidiyoruz galiba meşgul olan varmı? Genişletmek için tıkla ... şahsen meşgul değilim:-)
€fsan€Türk;3524398' Alıntı: Bu gece biraz ağır gidiyoruz galiba meşgul olan varmı? Genişletmek için tıkla ... şahsen meşgul değilim:-)
Usta Şirin Üye by şarlo' Alıntı: şahsen meşgul değilim:-) Genişletmek için tıkla ... ağır gitmeyelim o zmn pınar abla sen?
by şarlo' Alıntı: şahsen meşgul değilim:-) Genişletmek için tıkla ... ağır gitmeyelim o zmn pınar abla sen?
minoo Üye İşim var azıcık Burdayım ama konuşun siz. Ben size katılırım. Evet ben Sago'yu çok severim. Eski Sagocuyum
İşim var azıcık Burdayım ama konuşun siz. Ben size katılırım. Evet ben Sago'yu çok severim. Eski Sagocuyum
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Ama Kolaysa Anlat'da Sago söylemiyo ki Genişletmek için tıkla ... evet pardon isim hatası oldu:-)
minoo' Alıntı: Ama Kolaysa Anlat'da Sago söylemiyo ki Genişletmek için tıkla ... evet pardon isim hatası oldu:-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Severim o parçasını da. Genişletmek için tıkla ... ikisinin tüm parçaları güzel...