yok ben istanbul da oturuyorum. iyi çalışıyomusun okuyormusun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaralı' Alıntı: yok ben istanbul da oturuyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi çalışıyomusun okuyormusun
zaralı' Alıntı: yok ben istanbul da oturuyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi çalışıyomusun okuyormusun
by şarlo Üye alorenkoyu' Alıntı: iyi çalışıyomusun okuyormusun Genişletmek için tıkla ... ikiside denilebilir iş olduğu zaman çalşyrm bu sene açıktan uni okumayı düşunuyorum ----------Eklendi @ 02:57:10 ---------- Yazıldı @ 02:55:23 ---------- Sen ne ile meşglsn?
alorenkoyu' Alıntı: iyi çalışıyomusun okuyormusun Genişletmek için tıkla ... ikiside denilebilir iş olduğu zaman çalşyrm bu sene açıktan uni okumayı düşunuyorum ----------Eklendi @ 02:57:10 ---------- Yazıldı @ 02:55:23 ---------- Sen ne ile meşglsn?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaralı' Alıntı: ikiside denilebilir iş olduğu zaman çalşyrm bu sene açıktan uni okumayı düşunuyorum ----------Eklendi @ 02:57:10 ---------- Yazıldı @ 02:55:23 ---------- Sen ne ile meşglsn? Genişletmek için tıkla ... güzel, bende antalyada otelde çalışıyorum okul felan bitti
zaralı' Alıntı: ikiside denilebilir iş olduğu zaman çalşyrm bu sene açıktan uni okumayı düşunuyorum ----------Eklendi @ 02:57:10 ---------- Yazıldı @ 02:55:23 ---------- Sen ne ile meşglsn? Genişletmek için tıkla ... güzel, bende antalyada otelde çalışıyorum okul felan bitti
by şarlo Üye alorenkoyu' Alıntı: güzel, bende antalyada otelde çalışıyorum okul felan bitti Genişletmek için tıkla ... antalya mı yapma be.şimdi orada olmak vardı.hangi bölumu bitirdin.hangi uniden.
alorenkoyu' Alıntı: güzel, bende antalyada otelde çalışıyorum okul felan bitti Genişletmek için tıkla ... antalya mı yapma be.şimdi orada olmak vardı.hangi bölumu bitirdin.hangi uniden.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaralı' Alıntı: antalya mı yapma be.şimdi orada olmak vardı.hangi bölumu bitirdin.hangi uniden. Genişletmek için tıkla ... üni. Değil yaa lise mezunuyum ben
zaralı' Alıntı: antalya mı yapma be.şimdi orada olmak vardı.hangi bölumu bitirdin.hangi uniden. Genişletmek için tıkla ... üni. Değil yaa lise mezunuyum ben
minoo Üye İstanbul'uma aşığım ben yahu yaşayamam başka yerde Arkadaşlar size bol muhabbetler diliyorum ve ben yatıyorum artık. İyi geceler efendim hepinize ----------Eklendi @ 03:12:18 ---------- Yazıldı @ 03:11:51 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam gençler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ve hoşçakal
İstanbul'uma aşığım ben yahu yaşayamam başka yerde Arkadaşlar size bol muhabbetler diliyorum ve ben yatıyorum artık. İyi geceler efendim hepinize ----------Eklendi @ 03:12:18 ---------- Yazıldı @ 03:11:51 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam gençler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ve hoşçakal
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap MaxiHipHopLife' Alıntı: [ a.s kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaralı' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim.ben de kaçıyorum hepinize iyi geceler.sohbetiniz bol olsun :-) Genişletmek için tıkla ... güle güle zaralı görüşürüz kendine iyi bak
zaralı' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim.ben de kaçıyorum hepinize iyi geceler.sohbetiniz bol olsun :-) Genişletmek için tıkla ... güle güle zaralı görüşürüz kendine iyi bak
by şarlo Üye €fsan€Türk;3524342' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun sen nasılsın kardeşim :-)
€fsan€Türk;3524342' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun sen nasılsın kardeşim :-)
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Selamlar. Genişletmek için tıkla ... oh oh kimler gelmiş nasılsın abla ----------Eklendi @ 01:13:09 ---------- Yazıldı @ 01:12:31 ---------- by şarlo' Alıntı: iyidir ne olsun sen nasılsın kardeşim :-) Genişletmek için tıkla ... iyidir Allah"a şükür
minoo' Alıntı: Selamlar. Genişletmek için tıkla ... oh oh kimler gelmiş nasılsın abla ----------Eklendi @ 01:13:09 ---------- Yazıldı @ 01:12:31 ---------- by şarlo' Alıntı: iyidir ne olsun sen nasılsın kardeşim :-) Genişletmek için tıkla ... iyidir Allah"a şükür