o tanıdıkça arada kanka muhabbeti olur ve umutların yok olur
ağır bir kız ise ona gereken cesareti hediye etmen gerek
----------Eklendi @ 01:17:24 ---------- Yazıldı @ 01:15:57 ----------
vayy bunu izlemedim hiç, izleyelim bakalım
teşekkürler öneri için
kanka falanonlarıda izledim, o 2 filmi izlememek sinema tarihine yapılan en büyük umursamazlık olur zatenAbi
Leon
Er Ryan'ı Kurtarmak
onlarıda izledim, o 2 filmi izlememek sinema tarihine yapılan en büyük umursamazlık olur zaten
kanka olarak göruyosa ztn hıc olmaz en bastan ama üstune atlamaya da gerek yok kanımcao tanıdıkça arada kanka muhabbeti olur ve umutların yok olur
ağır bir kız ise ona gereken cesareti hediye etmen gerek
----------Eklendi @ 01:17:24 ---------- Yazıldı @ 01:15:57 ----------
vayy bunu izlemedim hiç, izleyelim bakalım
teşekkürler öneri için
onu bilmem ama o sahnede sinirimden ağladım artık o boksöre öyle kaynadımki hop oturup hop kalktım yani kendimi öyle kaptırmışımki gerçek bir boks maçında olsam anca o kadar olur yani...Ip man güzel film ama tam gerçek hayatı gibi olmamış eleştiriyorlar örnek olarak boksör ile maçında dakikalarca sürüp yumruk yiyor ama gerçekte dakikadan kısa süre içinde rakibi mağlup etti

senden elektrik alıyorsa kro falan düşünmez birden onun tutkusu olursun
zart diye açılırsan kro gibi bişey olur görgüsüzlüğe yaklaşır cesaretle çok karıştırır kız onu ve diğer yöndende haklısınkanka falan
onu etkilemek için; plajda, onun gözlerine bruce willis gibi bakarak ve arkadaşlarının sırtından takla atarak denize atlasanda hiç birşey olmazsenden elektrik alıyorsa kro falan düşünmez birden onun tutkusu olursun
ama elektrik almıyorsaonu etkilemek için; plajda, onun gözlerine bruce willis gibi bakarak ve arkadaşlarının sırtından takla atarak denize atlasanda hiç birşey olmaz

benimde canım çekti bende wasabi'yi izlicem tekrar Jean Reno'yu özlemişim bee
cümleten herkese iyi geceler arkadaşlar mutlu kalın esen kalın
![]()

benimde canım çekti bende wasabi'yi izlicem tekrar Jean Reno'yu özlemişim bee
cümleten herkese iyi geceler arkadaşlar mutlu kalın esen kalın
![]()

film izlicemdiğerinede çok mu kötü oldu acaba :S
----------Eklendi @ 01:30:41 ---------- Yazıldı @ 01:29:38 ----------
nereye![]()

film izlicem![]()

Size birşey sormak istiyorum.Bu benim için önemli birşey...

tmm bi kız olcak yanımda göğsüme yamış film izliyorz gece gece of ne süper olurdu
----------Eklendi @ 01:36:48 ---------- Yazıldı @ 01:35:43 ----------
tmm bi kız olcak yanımda göğsüme yatmış film izliyorz gece gece of ne süper olurdu
----------Eklendi @ 01:37:12 ---------- Yazıldı @ 01:36:48 ----------
buyur![]()

Olur olur acele etme.Senin herkesten neyin eksik![]()